Prasečí bradavka na slanině vyvolala vlnu pobouření

Žena z Wisconsinu se chystala sníst plátek slaniny, když si všimla prasečí bradavky.

Svou fotku poslala na facebook s komentářem: “Chystala jsem se z ní udělat večeři, dokud jsem nezjistila, že ta slanina má na sobě bradavku.”

Ačkoliv tuto fotku autorka z facebooku později smazala, stala se z ní virální záležitost na serveru Reddit. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Mnozí diskutující napsali jenom: “končím se slaninou!”

Jiní se zase podělili o své vlastní “hrůzostrašné” příběhy. Uživatel mowrawn napsal: “Před časem jsem zkusil tacos s hovězím jazykem. Bylo to dobré, dokud jsem si nevšiml, že jsou na něm stále ještě vidět chuťové pohárky.”

NotSoSlenderMan zase vyprávěl, jak se cítil zhnusen, když si všiml žíly na šunce u příležitosti Dne Díkuvzdání. Když jeho teta při večeři předstírala, že jí jako divoké zvíře a zvolala “Hele, podívej na tuhle krásnou žílu na téhle šunce”, málem se z něj stal vegetarián. Na to odvětil další diskutující, že se vegetariánem stal nečekaně poté, co si všiml, že má jeho slanina štětiny.

bradavky-prase-slanina-430x156

V reakci na nález bradavky se začaly objevovat další podobné fotografie a uživatel 1tMakesNoSence začal filosofovat: “Kolik lidí na zemi může říct: ‘Jo, ochutnal jsem prasečí bradavku.'” přičemž se mu dostalo odpovědi: “Pravděpodobně každý, kdo někdy jedl hot dog”.

(KPa, skn.cz, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru