Extrémní zhroucení Clintonové z překvapivé otázky – ječela, chrstla vodu, obscénní nadávky

Bill Still přes noc získal určité informace, které poukazují na vážné charakterové vady nebo spíš naprostou absenci charakteru demokratické prezidentské kandidátky. Hillary Clinton propadla zuřivému vzteku na moderátora Fóra vrchních velitelů Matta Lauera kvůli tomu, že v jednom okamžiku udělal to, co měl dělat celých těch třicet minut, tj. tlačit na ni a dávat jí otázky, které nedostala předem. Čekalo se, že vyjde, dostane odpovědi, které budou dobře předem secvičené, a pak si počká na Trumpa, kterého na tom nachytají.

Místo toho to byla ona, kdo byl překvapen, a to ji dohnalo ke vzteku, o kterém jsme teď zachytili fámy. Nyní tedy výpověď z první ruky o tom, co se dělo, zaslanou Billu Stillovi a ten se se o ní zde dělí s Amerikou.

Zdroj jeho informace má původ na emailové adrese Comcast, tj. rodičovské společnosti televize NBC. Předpokládá se, že je to od členů technického štábu, který na této události pracoval a popisoval, co se dělo chvilku poté, co Clintonová odkráčela z jeviště. Popisovali neskutečnou sprosťárnami prodchnutou hysterickou scénu Clintonové, která byla zaměřená zvláště na Matta Lauera, ale našla si chvilky i na ostatní včetně předsedkyně Demokratického národního výboru Donny Brazile.

Jak jsme zjistili, Clintonová dostala všechny otázky dopředu, ale Lauer ji zaskočil, když se zeptal na cosi, co dopředu nedostala, čímž ji úplně vyhodil z konceptu, když musela tu hru hrát bez scénáře. Téma bylo pro Clintonovou záludné, její používání ilegálního domácího serveru k ukládání, přijímání a odesílání tajných vládních dokumentů. Jeden z pracovníků na té události od Comcast ji popsal, že když ty otázky dostávala, tak viditelně pěnila.

Její výbuch začal okamžitě, jakmile opustila scénu, s tím, že nejprve s manickým nekontrolovaným jekotem vychrstla svému asistentovi do obličeje plnou sklenici vody. Zdroj popsal Clintonovou jako „nejsprostší ženu, jakou kdy slyšel, a úroveň jejího jekotu jako příšernou.“

Měla rovněž dost rasistických povýšeneckých nadávek pro černou předsedkyni Demokratického národního výboru Brazile včetně tvrzení, že by se v kampani hodila tak akorát jako kulisářka.

Jedna žena z vedení NBC je citována, jak říká, že stoická odpověď Brazile z řetězu utrženou Clintonovou pouze rozzuřila ještě více. Popsala to slovy: „Ten výbuch sprostoty byla nejohavnější a nejstrašnější rasistická scéna, jaký jsem kdy u někoho viděla, a nikdy na to nezapomenu.“

(GJl / Megazine.cz / Evan El-Amin / Shutterstock.com)

Přejít nahoru