Tak už jsou i v Praze! Tyto fotky dokazují, že nám Sobotka a Babiš nejspíš lžou

Je očividné, že nám v ČR začíná masivně přibývat „uprchlíků“. Tedy imigrantů, kteří do ČR dorazili nedávno z Afriky, či Asie. O tom svědčí nejenom masivní nárůst počtu různých etnických restaurací, ale i běžná cesta MHD. Autor textu nedávno absolvoval cestu po Praze tramvají č. 10 z Metra B Palmovka na Vinohrady na Praze 3 a nestačil se divit.

Byl říjnový slunečný den a teplota teplota se pohybovala kolem 15 stupňů. Hned při vystoupení z metra nás zaujal „uprchlík ze Sýrie“, který seděl na lavičce s mobilem v pantoflích bez ponožek a hovořil jakýmsi neznámým jazykem po telefonu… (pro ty, co nepostřehli uměleckou metaforu dodávám, že se jednalo o černocha černého jako bota a v Sýrii žádní černoší nežijí..) Zjevně přibyl do Prahy teprve nedávno a zatím se obléká a chová, tak jak byl zvyklý doma v Africe… (Pokud jezdíte v zimě pravidelně na delší dovolené za teplem tak mi asi potvrdíte, že prvních pár dnů po návratu je člověk ještě tak „nadopován“ sluneční energii, že si v i zimě stále připadá jako v tropech…..) Nasedáme do tramvaje a asi po třech zastávkách se na Žižkově hrne do tramvaje skupina černochů (pardon uprchlíků ze Sýrie), opět podle chování a oblečení zjevně v Evropě dlouho nejsou… to vše prosím pouze během 10 minutové jízdy tramvají…..

O víkendu se jdeme s rodinou projít do centra Prahy a nestačíme se divit. Centrum je de facto okupováno podivnými mladíky zjevně muslimského vyznání, kteří zevlují na rozích Václaváku, či Staroměstského náměstí. (tam nám jeden dokonce nabízí pouliční směnu peněz, se slovy „change money good“ asi soudí, že jsme turisté…)

Podobná hlášení pak od kolegů a přátel dostáváme z Prahy 2 Vinohrad, Prahy 4, Prahy 5, 6,, 7 , Ale i z Brna, Plzně, Ostravy atd… Všude se prý začínají vynořovat skupinky černochů a muslimů, o kterých nikdo neví, kde se vzaly….

Tohle před rokem evidentně v Praze takto nebylo. Proto si musíme začít klást otázku, kde se tu najednou tolik imigrantů vzalo, když se vláda chlubí, že u nás je pouze 8 tzv. „uprchlíků“. Nabízí se několik možností a vysvětlení:

Oněch ilegálních imigrantů je tu podstatně víc. Vláda o nich buď neví, nebo záměrně lže. Tomu by ostatně napovídala i zkušenost s vietnamskou menšinou, kdy podle odhadů žije v ČR skoro 10-20 tisíc Vietnamců nelegálně. Prostě tu zůstali po vypršení víza, nebo sem přišli ilegálně. Díky společenskému klimatu si je úřady nedovolí kontrolovat a stíhat. (Uplacení politici, media a ngo by z policistů udělali „rasisty a nacisty“ a dotyční policisté by nejspíše přišli o práci) Dnes o nich sice úřady ví, ale přesto dělají, že to „neví“…. Neb jak známo menšiny jsou „multikulturním obohacením“ a české zákony pro ně naplatí.

Část přišla ilegálně a podařilo se jí pobyt (dočasně) zlegalizovat různými podvodnými/účelovými „sňatky“, či zapsáním jako otce ještě nenarozeného dítěte většinou nějaké Cikánky za úplatu. To opět dobře známe od Vietnamců a jedná se o dobře vyzkoušený model legalizace pobytu v ČR.

Část jsou pak „noví“ Němci, Francouzi, či Rakušané atd. Tedy muslimové (většinou Turci a Arabové), který k nám přišli v rámci volného pohybu osob v EU. Prostě získali německý pas a hurá do Prahy. Často se jedná o lidi, kteří doma utíkají před zákonem, či o „pobočku“ nějaké kriminální sítě…. Ostatně to opět vidíme třeba u Vietnamců. Je-li Vietnamec stíhán v Německu za prodej drog, prostě se přesune do ČR a začne nikým neobtěžován prodávat drogy znovu….

Jaký je poměr je mezi jednotlivými skupinami se můžeme jen dohadovat, ale je jisté (opět vycházeje ze zkušenosti s Vietnamci) se můžeme právem domnívat, že nejméně půlka z těchto nově příchozích imigrantů je zde de facto ilegálně a vláda s námi tedy nehraje férovou hru. Zřejmě vsadila na taktiku, že následně přizná barvu a naopak zahájí ofenzívu, jak se tu „ uprchlíci ze Sýrie pěkně integrovali“ a využije to k masivnímu přísunu dalších „syrských uprchlíků“ z Asie a Afriky. Podporu z tzv. opozice (tedy dalších establishmentových stran) TOP 09 a ODS mít bude zajištěnou…. Velmi se obávám, že nás čeká v nejbližší době masivní přísun „syrských lékařů, inženýrů a vědců“ z celé muslimské Asie a Afriky…

Co s tím?

Politicky – podporujme skutečně relevantní protiimigrantské síly. To je prezident Zeman a duo Okamura/Veleba. Nemarněme čas, energii a hlasy se zoufalci a komiky typu Apači, Svobodní, Soukromníci , Úsvit atd… v posledních volbách nám jasně předvedli svůj potenciál a schopnosti a druhou šanci bychom jim již dávat neměli. (navíc řada z nich má k imigraci velmi podivný postoj, především Svobodní, Apači a Usvit, kde se zjevně jedná v tomto případě o jakousi soft verzi „havlistické“ kavárny. Svobodným imigrace nevadí vůbec a Úsvitu a Apačům vadí pouze ta muslimská, zbytek je prý „obohacením“… čímž myslí třeba ty černochy a Vietnamce, co tu masivně prodávají dětem drogy jako třeba u nás na Praze 2. To ale kýženou změnu asi nepřinese, ale budeme mít čisté svědomí, že jsme udělali vše, co jsme mohli… Pravdoláska volby pevně řídí a ČR ze spárů jen tak nepustí. Vždyť ČR je poslední, co jim ve středu Evropy zůstalo….

Dávejme jim jasně najevo, že je tu nechceme. Prostě se obejděme bez různých „kebabů“ a exotických bister, večerek atd… Nepronajímejte jim byty, či domy. (znám několik domů. Kde se například majitelé bytů důvěrně domluvili, že nebílým imigrantům žádné prostory a byty pronajímat nebudou…) Tohle je naše země a oni žádné právo zde být nemají. Stejně jako my nemáme žádné právo se přistěhovat do Pákistánu, Somálska, Vietnamu, Egypta, či Súdánu…. Zde bych rád zdůraznil, že jsme si jako Češi žádné takové právo ani nikdy v minulosti nepřisvojovali!!!!!

Ozbrojte se, to je jasné gesto odvahy a odhodlanosti se bránit! Pořiďte si zbrojní průkaz a následně odpovídající zbraň. Zde chci apelovat především na naše dámy. Podívejte se, co se děje v Německu, Švédsku a jinde. Vy a vaše děti budete první obětí imigrantského násilí a teroru(ostatně první případy jsme již v ČR zaznamenali v Plzni, či Benešově..) a police vás chránit nebude… Jako vhodná zbraň pro každého se mi jeví pistole, či revolver (v bazaru jí koupíte i za 2 tis Kč) na běžné nošení (do kabelky jí vždy dáte) a doma postačí brokovnice. (brokovnice je vůbec dobrá obranná zbraň v bytě, či domě. Brokovnice se snadno nabíjí a na krátkou vzdálenost se trefíte vždy – třeba při pokusu o vloupání do bytu a starší plně funkční brokovou dvojku pořídíte i za 2500 Kč). Pánů lze snad doporučit nejenom automatickou pistoli, ale možná i nějakou útočnou pušku. Třeba upravené verze samopalu CZ 58 jsou cenově velmi dostupné a tak zbraň je nezničitelná… Od věci není ani taktická brokovnice (nejlevnější stojí 5 000 Kč), či kulovnice. Zjevně nás čekají zajímavé časy a vůbec není jisté, že tu za 50 let ještě Češi jako bílá většina vůbec budou žít. Ale šanci na obranu máme slušnou!

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru