Brutální násilí v Berlínských ulicích! Takto se chovají migranti

Nejen v Berlíně, ale i jiných městech po celém Německu stále stoupá počet trestných činů mladistvých, často nezletilých dětí, které si své oběti napadají ve skupinách. V reportáži německé televize RTL je zveřejněno napadení Marcela R, jehož matku znám. Tato reportáž je zhruba dva roky stará, ovšem situace je stále stejná.

Co se týče Marcela, ten podle posledních informací zemřel. Útok byl natolik brutální, že mu poškodil mozek, takže po probuzení z kómatu /což v reportáži uvedeno není/ byl odkázán na invalidní vozík a prošel několika operacemi, kdy mu byla sejmuta vrchní část lebky, protože měl stále se opakující vnitřní krvácení. Jeho máma dělala tři zaměstnání, aby vše utáhla a to i přes to, že pár týdnů před tímto útokem jí zemřel na Štědrý den manžel. Marcel za sebou zanechal malé dítě s manželkou, nebyl nikdy trestaný a tvrdě pracoval.

Je to opravdu hrozné vidět matku vlastního dítěte, která žije v nejistotě, jestli se její dítě dožije druhého dne. Po vlastních zkušenostech s imigranty v Berlíně a po této a dalších událostech jsem se rozhodl, že budu protestovat proti přijetí imigrantů z muslimským vyznáním do České Republiky. Na této reportáži je jasně ukázáno, že integrace drtivé většiny těchto imigrantů je nemožná.

Je to dáno tím, že žijí ze sociálních dávek, nemají leckdy ani dovršené základní vzdělání a jediné co je zajímá, je to, jak jsou silní a jak vypadají, k čemuž je vede jejich výchova a víra. Ono nemusí jít o teroristické útoky, teror způsobený tímto způsobem plně dostačuje k tomu, aby se člověk zamyslel nad tím, než si někoho pustí do vlastního státu. Pokud nechceme, aby taková Praha, Brno nebo Ostrava vypadala tak, jako Berlín a další města, musíme se postavit proti přijímání ilegálních imigrantů.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru