Vyrobte si vlastní lék proti rakovině! Je skoro zadarmo a funguje

Co byste udělali, kdybych Vám řekl, že existuje řada nejedovatých, cenově nenáročných a účinných receptů proti rakovině?

Samozřejmě, farmaceutický průmysl dělá vše pro to, abychom se o nich nedozvěděli, protože léčba rakoviny je pro velký farmaceutický průmysl byznys a dojná kráva přinášející biliony dolarů v hotovosti!

MUDr. John Diamond objasňuje, že „výzkum na více než 10 000 pacientech jasně dokazuje, že předpokládané přesvědčivé výsledky při léčbě Hodgkinovy choroby (lymfómu) pomocí chemoterapie, jsou ve skutečnosti lží.

Ve srovnání s pacienty, kteří chemoterapii nepodstoupili, bylo u těch, kteří chemoterapii podstoupili 14krát vyšší riziko výskytu leukémie a 6krát vyšší riziko vzniku rakoviny kostí, kloubů a jemných tkání.“ [1]

Už zesnulý Dr. Glenn Warner byl vysoce kvalifikovaný specialista na rakovinu. Při léčbě svých pacientů využíval netoxickou, alternativní léčbu, a to s velkým úspěchem.

Je znám také svou uštěpačnou poznámkou, kterou vyslovil v roce 2000 před svou smrtí:

„Máme tu multimiliardový průmysl, který zabíjí lidi hlava nehlava, čistě kvůli finančnímu zisku. Myšlenkou jejich výzkumu je zjistit, zda dvě ampulky tohoto jedu jsou účinnější, než tři ampulky tamtoho jedu.“

Med je cytotoxin účinný proti nádorům a rakovinným buňkám

Je skutečný surový med účinným lékem proti rakovině?

Dr. Ron Fessenden ve své knize Medová revoluce tvrdí, že flavonoidy, které se z květů dostali díky včelám do medu, obsahují bioflavonoidy. A bioflavonoidy jsou ve své podstatě antioxidanty.

Když tyto flavonoidy zkonzumujeme, začnou rychle působit na zvýšení antioxidační kapacity buněk a zároveň „snižují propustnost a křehkost vlásečnic. Bioflavonoidy odvádějí oxidanty pryč z těla a také chrání kolagen před poškozením.“

Velký farmaceutický průmysl dobře ví o účincích květních flavonoidů obsažených v surovém medu a o jejich schopnosti vyhubit volné radikály či posílit imunitu.

Ve skutečnosti, obří farmaceutické společnosti dnes investují miliony dolarů čistě na výrobu a patentování syntetické podoby flavonoidů.

V nedávném výzkumu publikovaném v časopise Molecules pod názvem „Účinky medu a jeho působení proti vzniku a rozrůstání se rakoviny“, se uvádí:

„Med je silný cytotoxin vůči nádorům a rakovinotvorným buňkám, zatímco vůči zdravým buňkám jako cytotoxin vůbec nepůsobí.

Údaje získané výzkumem poukazují na schopnost medu zabránit vývoji rakoviny tím, že zmírňuje molekulové procesy v počátečním, postupujícím a pokročilém stadiu rakoviny. A tak je med možný a nadějný lék proti rakovině, který bude brzy podroben dalším experimentům a klinickým studiím.“ [2]

Vlastnosti medu, kterými působí proti rakovině

1) Zastavuje dělení buněk: Zastavuje množení rakovinotvorných buněk.

2) Aktivace mitochondrií: Flavonoidy dokáží spustit činnost mitochondrií a odstranit bílkovinu, jakou je cytochrom C, který je považován za možný cytotoxický prvek, tj. zabíjí buňky.

3) Způsobuje propustnost vnější membrány mitochondrií (MOMP):Med způsobuje MOMP nebo „prosakování bílkovin mezimembránového prostoru do cytosolu“, což vede k usmrcení rakovinotvorných buněk.

4) Vede k programované smrti buňky (apoptóze): Spouští „programovanou smrt buňky“ jako ochranný mechanismus proti rakovině.

5) Zmírnění oxidačního stresu: Med má antioxidační vlastnosti. Snižuje oxidační stres, který je jedním z důvodů vzniku rakoviny.

6) Meliorace (zmírnění) zánětů: Med působí i protizánětlivě. Chronické záněty vedou také ke vzniku rakoviny.

7) Upravuje vylučování inzulínu a příjem inzulínu buňkou: Vznik rakoviny souvisí také s inzulínovou rezistencí. Med může zmírňovat inzulínovou rezistenci čímž snižuje riziko rakoviny.

8) Zabraňuje angiogenezi (rozrůstání se cév): Med může zabránit nádorem ve vytváření si vlastního krevního řečiště tím, že zabrání angiogenezi (tvorbě nových cév). [3]

Výzkum potvrzuje, že skořice zabíjí rakovinotvorné buňky

Výzkumníci z resortu zemědělství ve Spojených státech (USDA) publikovali v roce 2005 studii [4], ve které prezentovali svůj vcelku ohromný objev.

Skořice, koření běžně dostupné v každé kuchyni, působí jako lék a dokáže vyhubit rakovinotvorné buňky.

Ve výzkumu skořice uskutečněném USDA (Americké ministerstvo zemědělství) vědci použili ve vodě rozpustný výtažek z kůry skořice v podobě prášku. Ten pak vstříkli do rozrůstajících se těles rakovinných buněk.

Pro takový typ výzkumu je příznačné, že vědci používají buněčné řetězce, které jsou buď skutečnými rakovinotvornými buňkami a které byly pro účely výzkumu udržované bezpečným způsobem, nebo rakovinné buňky vyprodukují pomocí různých chemikálií, radiace či virů.

Zastavení množení buněk leukémie a lymfomy v lidském organismu

Pro účely výše uvedeného výzkumu byly použity tři typy lidských rakovinných buněk:

  • dva buněčné řetězce leukémie a
  • jeden řetězec lymfomu

Leukémie se projevuje jako bujení zhoubných krevních buněk, které nazýváme leukocyty.

Lymfom je zase zhoubné napadení buněk lymfocytárního typu.

Smyslem výzkumu bylo určit, zda extrakt ze skořice dokáže zastavit množení rakovinných buněk mimo živého organismu, a v případě že ano zjistit, jak se to přesně děje.
Výsledky výzkumu

(1) Výtěžek skořice účinně zredukoval rychlost bujení všech tří druhů rakovinotvorných buněk v průběhu 24 hodin – to je čas potřebný pro zdvojnásobení počtu buněk.

(2) Čím větší byla dávka výtěžku skořice, tím účinnější bylo zredukování bujení buněk.

(3) Nejvyšší koncentrace skořice měla za výsledek přibližně 50% – ní zredukování množení buněk ve srovnání s kontrolní skupinou. [5]

Další výzkumy skořice

Výzkum organizace Pub Med z roku 2009 zjistil, že „skořicový olej je značně účinný při léčbě nádorů, rakoviny žaludku a melanomu.“[6]

Ve výzkumu skořice z roku 2010, který sledoval, jak skořicový extrakt hubí nádorové buňky tím, že blokuje řetězce bílkovin NFkB a AP1, se píše:

„Výtěžek skořice účinně zabraňuje v růstu některých nádorových buněk mimo živého organismu a také potlačuje vývin melanomu na živém organismu.

Protirakovinný účinek výtěžku skořice je způsoben vstřebáním a blokováním řetězce bílkovin NFKB a AP1. Z toho důvodu není vyloučeno, že z výtěžku skořice bude vyvinut lék účinný proti nádorům, či doplňující a alternativní medicína pro léčbu různých typů rakoviny.“ [7]

Kombinace medu a skořice

Mnozí považují internetovou stránku Cancer Tutor (Poradce ohledně rakoviny) za zdroj nejucelenějších a spolehlivých receptů alternativních léků proti rakovině.

Na této internetové stránce jsou med a skořice prohlášeny za levný recept účinný i při IV. stádiu rakoviny!

Zde je jeden výňatek z článku na Cancer Tutor:

„I když samotný med má léčivé účinky proti rakovině, kombinace medu s jinými mikroorganismy zabíjejícími přísadami může mít ještě silnější účinky!“

Mezi recepty, které Vám přinášíme, jsou tři, v nichž se používá med.

Smícháme jednu čajovou lžičku medu s jednou čajovou lžičkou koření. Porci opakujeme 5 až 6krát denně. Zpočátku doporučujeme každou přísadu míchat v poměru 1:1. Pro další dochucení máme několik možností:

1) Med a kurkuma, nebo med a kurkumin (požijte šestkrát denně obden, střídejte také se zázvorem – stejně účinně působí proti nádorům),

2) Med a zázvor (požijte šestkrát denně obden, obměňujte s kurkumou, další velmi účinnou látkou proti rakovině)

3) Med a skořice (užívat každý den – je na pacientovi kolikrát denně a jak často).

Kombinace „med a kurkuma“ a „med a zázvor“ se užívají obden.

Všechny tyto tři recepty mají schopnost vyhubit mikroby žijící uvnitř rakovinných buněk, které způsobují rakovinu.

Pokud jde o med, čím tmavší tím lepší.

Ideální by bylo, kdyby skořice byla dovezena z Vietnamu. Skořice z Vietnamu obsahuje nejvyšší procento skořicového oleje. [8]

Pokud takovou neseženete, postačí i cejlonská skořice. Vyhýbejte se však čínské skořici, protože ta obsahuje látku kumarin, která při vyšší konzumaci může poškodit játra.

Předtím než začnete s léčbou, je mimořádně důležité pochopit všechny detaily ohledně uvedených jednoduchých receptů.

Poznámka: Používejte pouze pravý včelí, nefiltrovaný med a organickou, zářením neošetřenou skořici.

(KPa, Alternativnimagazin, Foto: AM)

Přejít nahoru