Zpevněte a vyformujte si břicho pomocí těchto 5 židlových cviků

Pokud máte kancelářskou práci, pak vás jistě potěší informace, že do formy se dokážete dostat i s pomocí pár jednoduchých cviků během sezení.

Statistiky ukazují, že zaneprázdnění lidé dnešní doby mají jen zhruba 4 volné hodiny denně, které i tak obvykle tráví sledováním televize nebo za počítačem surfováním po internetu či Facebooku.

Jinými slovy, i těch pár volných chvil, které máme trávíme obvykle aktivitami, při kterých znovu jen sedíme.

Následky dlouhého sezení

Dlouhé sezení má však pro naše zdraví velmi neblahé následky. Dochází k bolestem zad, pokřivení páteře či dokonce ke vzniku hemoroidů.

Proto byste si během dlouhých chvil, kdy kterých sedíte, měli dát alespoň občas pauzu, natáhnout tělo a případně i trochu zacvičit.

Chápeme, že ne vždy je možné, abyste z práce odbíhali někam ven nebo do tělocvičny.

Navíc taková průměrná žena – matka, má toho volného času ještě méně než výše zmíněné 4 hodiny. Ve skutečnosti jen zhruba 30 minut až 1 hodinu denně.

To už je opravdu málo času na to, aby se do toho dalo vměstnat ještě i nějaké to cvičení.

Co dělat při nedostatku času na cvičení

Pokud i vy patříte k lidem, kteří mají sedavé zaměstnání, tráví na židli většinu svého dne nebo nemáte extra čas na cvičení, pak právě pro vás je určen tento článek.

Dnes vám ukážeme, jak si zacvičit přímo na židli a vedle toho stáhnout a vyformovat své břicho pomocí 5 cvičení, které dokáží malé divy.

Nyní už více nebudete mít žádné výmluvy, protože tato cvičení budete moci dělat kdekoli – v práci, doma či ve škole.

Video s 5 cviky ke zpevnění a vyformování břicha

Populární fitness trenérka Denise Austinová ve svém videu názorně popisuje uvedené cviky. Časem si je oblíbili i mnohé workoholičky a zaneprázdněné ženy.

Cvičení jsou nadmíru jednoduchá. Nevyžadují nic, jen židli (ne točivou a nejlépe s pevnými opěradly na ruce) a vaše odhodlání si zacvičit.

Video je sice v angličtině, ale je perfektně názorné, takže ho pochopíte i když angličtinu neovládáte.

Nezapomínejte na to, že cvičení uvedených cviků na břicho vyžaduje pravidelnost.

Pro urychlení výsledků a zhubnutí nadměrného tuku se také doporučuje upravit si jídelníček – hlavně vyloučit cukr, omezit pečivo a také z něj zcela vyjmout alkohol.

Až uvidíte, jak efektivní dokážou být tyto cviky při získávání vaší vysněné postavy, nebude jednoho dne, abyste je vynechali.

(KPa, Alternativnimagazin, Foto: AM)

Přejít nahoru