Čím potěšit muže k narozeninám

Dárek přímo na míru

Při vybírání dárku pro muže je třeba zamyslet se nad jeho věkem, zálibami anebo si vybavit nějaké jeho přání nebo sen. Inspirace leží často na dosah ruky, jen si ji uvědomit. Na internetu najdete hned několik stránek, které se zabývají přímo výběrem takových dárků. Stačí zadat věk obdarovaného, cenovou relaci, kategorii a příležitost a nápadů vám vyjede hned celá řada. Můžete tak vybírat tričko s potiskem, různé dárkové sady (např. pivní, pro cyklisty, pro rybáře) nebo nejrůznější zážitky. Vyberte dárky pro muže k narozeninám nejen z praktického hlediska, ale především pro radost a potěšení.

Zážitek jako dárek

Velmi časté jsou dnes zážitkové dárky. Takový dárek není hmotný, ale při správném výběru se vryje hluboko do paměti obdarovaného a vytvoří se tak nezapomenutelná vzpomínka, která je velmi cenná.  Jedním takovým darem může být poukaz na fotbalový zápas. Ovšem ne na ledajaký zápas. Zájezd na zápas Barcelona potěší každého fotbalového fanouška a stane se opravdu celoživotním zážitkem. V ceně zájezdu je obousměrná letenka, ubytování, služby delegáta a samozřejmě vstupenka na fotbalový zápas. Je to tedy opravdu dárek se vším všudy a úspěch u obdarovaného je zaručen.

Nebojte se experimentovat

Při výběru dárku se nebojte něčeho nového a buďte originální. Chcete-li pořídit nějaký finančně náročnější dar, spojte své finanční síly s rodinou nebo přáteli a obdarujte oslavence společně jedním opravdu velkým dárkem. Meze se fantazii a kreativitě nekladou, seskok padákem, jízda ve sportovním autě nebo předplatné oblíbeného časopisu potěší opravdu mnoho mužů.

Přejít nahoru