Tipy na dárky, které prostě nezklamou

Ano, možností je dnes opravdu hodně, nicméně najít dárek, jenž by byl jednak užitečný a jednak také překvapivý, není vůbec jednoduché. Právě proto jsme pro vás připravili několik zajímavých tipů, které se vám mohou hodit.

Vouchery jako dárky moderní doby

Jednou z nejoblíbenějších alternativ jsou takzvané vouchery. Jedná se v podstatě o poukazy na dárky buď úplně, nebo alespoň částečně podle vkusu obdarovaného. Sám člověk slavíci určité jubileum si bude moci vybrat, co se mu zamlouvá. Jednat se může jak o služby, tak i o nejrůznější zboží. Jestliže chcete dát konkrétnímu člověku maximální možnou volnost v jeho volbě, pak zvolíte třeba poukaz do určitého kamenného obchodu, případně eshopu. Zajímavou volbou jsou i dárky spadající do oblasti péče o tělo. Wellness pobyty anebo masáže rozhodně nikoho nemohou urazit. Naopak, ještě mu pomohou zregenerovat unavené tělo. Vynikající jsou také vstupenky na koncerty, do kina, divadla nebo na jiné kulturní události. Tady se ale musíte trefit do vkusu druhého člověka, což není vždy jednoduché.

Sportovní dárek

Jestliže osoba, kterou hodláte obdarovat, sportuje, pak byste měli mít jasno. Dárek by zkrátka měl nějakým způsobem souviset se sportováním, a to jak aktivním, tak i pasivním. Výborné je vybavení pro nejrůznější sportovní odvětví. Pokud ovšem víte, že daná osoba miluje řev motorů, pak se vyplatí vsadit kupříkladu na monoposty formule 1 při závodu. Věnujte tomuto člověku jednoduše zájezd na některý z podniků světového seriálu. Stejně tak není problém sehnat zájezd na utkání fotbalové Ligy mistrů. Podívat se třeba na Wimbledon může být pro fanouška bílého sportu jakýmsi vrcholem. Mnohdy postačí klidně i poznávací zájezd. Turistika je skvělou záležitosti. Zdolání třeba nějakého známého kopce nebo turisticky atraktivní lokality také stojí za to.

Adrenalin jen pro někoho

Pokud uvažujete o dárku adrenalinového charakteru, pak byste měli přesně vědět, jestli obdarovaný člověk tyto aktivity má rád. Někdo se hodně bojí a absolvovat třeba seskok padákem anebo bungee jumping by pro něj bylo velmi nepříjemné. Existují ale i méně náročné adrenalinové aktivity, mezi které se řadí sjezd na koloběžkách anebo jízda na horských kolech či jiné záležitosti. V každém případě se vyplatí pokusit se najít takovou aktivitu, která bude jednak optimální pro obdarovaného a jednak finančně nenáročná. Se slevami na Buykers.com vás to tolik stát nemusí. Slevových kuponů je tady dost.

Přejít nahoru