Scaramucci označil ředitele aparátu Bílého domu za „paranoidního schizofrenika”

Ředitel pro komunikaci Bílého domu Anthony Scaramucci, který si v jednání nebere servítky, ohodnotil kvalitu práce svých kolegů v administrativě prezidenta USA Donalda Trumpa.

Žurnalista New Yorkeru Ryan Lizza informoval, že mu Anthony Scaramucci ve středu večer zavolal, aby se dozvěděl o zdroji úniku informací z Bílého domu a, když se mu nepodařilo dosáhnout svého, začal nadávat na ostatní vysokopostavené pracovníky.
Hlavním cílem sprostých slov Scaramucciho se stal asistent prezidenta pro strategické záležitosti Stephen Bannon a ředitel aparátu Bílého domu Richard „Reince” Priebus.

Žurnalista zmínil, že Scaramucii nepožadoval, aby rozhovor „nebyl nahráván” či zůstal tajný.

„Reince, to je zatracenej paranoidní schizofrenik, je to paranoik,” řekl Scaramucci. Dodal, že Priebus bude brzy propuštěn.

Když se dotkl Bannona, Scaramucci mimořádně hrubě dal na vědomí, že podle jeho názoru, tento asistent prezidenta v Bílém domě slouží svým vlastním zájmům.

Scaramucci již zareagoval na publikaci materiálu na svém Twitteru. „Někdy používám pestrý jazyk. Budu v této oblasti zdrženlivý, ale nepřestanu se horečně bít za politiku Donalda Trumpa,” napsal.

(KPa, Sputnik, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru