Americký fake news mainstream chtěl roztrhat Trumpa na tiskové konferenci

Jde o tiskovou konferenci Donalda Trumpa v přízemí Trump Tower v New Yorku, kam přišel zodpovědět otázky novinářů k novému balíku zákonů do kongresu na přestavbu národní infrastruktury. Jenže jakmile začala tiskovka, novináři amerického mainstreamu se na Trumpa sesypali a začali mu vyčítat, že ve svém prohlášení k násilnostem v Charlottesville zaujal postoj, ve kterém odsoudil obě strany konfliktu, nejen neonacisty, ale i levicové skupiny marxistů.

Kteří vyšli do ulic a na rozdíl od protestujících, kteří přišli demonstrovat proti plánům na odstranění sochy konfederačního generála Roberte E. Leeho, neměli k manifestaci žádné povolení. Levicové skupiny tak do ulic Charlottesville vyšly bez povolení úřadů a neměly tam co pohledávat. Policie ovšem proti nim nezasáhla, protože místní radnici ovládají levicově liberální demokraté. Ve městě vloni v listopadu při prezidentských volbách hlasovalo přes 80% lidí pro Hillary Clinton. Jenže jak se ukazuje, odstraňování symbolů a soch konfederačních představitelů se neomezuje pouze na jedno konkrétní město.

[AE News] Výbušná tiskovka Donalda Trumpa k událostem v Charlottesville [CZ Titulky] from AE News on Vimeo.

Město Baltimore v Marylandu v naprosté tichosti a utajení, v noci a bez jakéhokoliv povyku nebo diskuse s občany, odstranila z města všechny 4 sochy a sousoší konfederačních generálů Roberta E. Leeho a jeho pravé ruky a zástupce Thomase Stonewalla Jacksona. Na internet unikla videa, jak v noci místní městské služby nakládají sochy a odváží je pryč. Podle informací [1] se jedná o akci s cílem odstranit symboly a připomínku americké historie natrvalo, takže to je přesně to, o čem mluvil Alex Jones. V USA se chystá vypuknutí nepokojů mezi levicí a pravicí. Tento střet podporují neziskové organizace, George Soros a jeho fondy. Právě minulý týden obdrželo více než 40 amerických neziskovek v úhrnu přes půl miliardy dolarů z účtů v Lichtenštejnsku. Informace zazněla od zdroje z Trumpovy vlády o víkendu v radiovém pořadu s Ronem Paulem. Lichtenštejnsko je hlavní finanční uzel Open Society Fund, spolu s Lucemburskem. O tom, že socha Stonewall Jacksona byla také odstraněna, se zmínil Donald Trump právě i během tiskovky.

Přímo během ostré výměny s novináři se Donald Trump zeptal, jestli také hodlají odstranit sochy George Washingtona a Thomase Jeffersona. Tito zakladatelé USA totiž byli majiteli otroků a zejména Jefferson jich měl opravdu hodně, několik desítek. Mnoho novinářů z fake news mainstreamu z toho bylo zaraženo, protože tuto informaci asi nevěděli. Obě dvě postavy jsou totiž v sytému amerického školství nedotknutelné symboly, ale to donedávna byl i Robert E. Lee. Donald Trump přímo na tiskovce potom řekl velmi důležitý postřeh, že novináři mění historii a kulturní odkaz USA, když podporují odstraňování historických soch stejně, jako to dělá ISIL v Iráku a v Sýrii. Jenže tyto procesy nepřišly najednou z ničeho nic. Všechno, co teď probíhá v USA, to je snaha o rozpoutání občanské války. Donald Trump svým vítězstvím v prezidentských volbách rozdělil národ na své podporovatele a odpůrce, a proto rozbití USA je tak blízko, jako ještě nikdy předtím.

Nikdo dříve si nedovolil sahat na symboly Konfederace v jižanských státech, protože nikdo si nedovolil vyvolávat duchy minulosti. Konfederace sice oficiálně zanikla v roce 1865, ale její odkaz je stále tak živý, že nikdo z politiků dosud nebyl takový blázen, aby se jakéhokoliv symbolu dotkl. Jenže po zvolení Trumpa se začaly demokratické radnice v USA fašizovat a liberálové, kteří jsou zhrzení, že Hillary Clinton neovládla Bílý dům, začínají bojovat proti Trumpovi způsobem, kterému ani oni sami nerozumí. Oni si myslí, že když odstraní sochy generálů Konfederace, že tím vyšlou vzkaz o odsouzení otrokářství a kopnou si do Trumpa. Ale to je naprosto nepodstatné, protože jediné, co to způsobí, bude vyvolání občanské války, revoluce a nepokojů po celém území USA. Velmi jasně o tom hovořil Alex Jones, chystám jeho titulkované video. Někdo usiluje o to, aby v USA proti sobě pozvedli zbraně sami Američané. Rozkol je již nastartován, ale jak se ukazuje, někdo chce tímto procesem odstraňování soch přilévat olej do ohně.

Jedná se o proces, který kontrolují globalisté. Zvolením Donalda Trumpa přišli o kontrolu nad Bílým domem. Proces chudnutí USA měl probíhat řízeným způsobem, za dozoru prezidenta, který bude pro-globálně oddaný, jako byl Barack Obama. Jenže Donald Trump je zlý sen. Nasunuje podniky a továrny zpátky do USA, americká ekonomika roste, roste zaměstnanost. A to je přesně opak toho, co je v plánu globalistů s osudem USA. Proto přichází plán B, rozbití USA pomocí revoluce a občanské války, kdy Američané v ulicích povstanou proti sobě. Už dnes stojí proti sobě prezident a média, prezident a kongres. Společenské rozdělení je děsivé. Podporovatelé Trumpa se rvou a mlátí na ulici s podporovateli Hillary. Útoky obou skupin mezi sebou se stupňují. Občanská válka v USA by byla totální porážkou amerických neoconů a vítězstvím globalistů. Proto neoconi se snaží usilovně vrtět psem na opačné straně zeměkoule a přesunout pozornost od výbušné situace v amerických městech na cizinu, konkrétně na Koreu. A nyní vyslovím spekulaci, která bude znít děsivě, ale zkuste se nad ní zamyslet.

Neoconi raději vyvolají mohutnou a děsivou válku se Severní Koreou, klidně i za použití taktických jaderných zbraní, i za cenu brutálního rozpadu vztahů s Čínou, než aby připustili rozpad USA. Vypuknutí války mezi USA a jinou zemí by okamžitě, z minuty na minutu, uhasilo protesty proti Trumpovi v ulicích amerických měst a přesunulo by pozornost na válku. Sjednotilo by to USA. A pozor, jednou se to už stalo. V roce 2000 byl skandálním způsobem zvolen George W. Bush poté, co se přepočítávaly hlasy na Floridě. Kauza skončila u Nejvyššího soudu, který přepočítávání zastavil a Bush se stal prezidentem díky tomu, že na Floridě vyhrál o několik stovek hlasů. Okamžitě proti němu začaly demonstrace, ty trvaly nepřetržitě až do 11. září 2001. Útok na mrakodrapy v New Yorku, na Pentagon a na americké hodnoty změnil z minuty na minutu všechno. Z Bushe byl najednou vůdce, sjednotitel. Pamatuji si na tu změnu, byl jsem v té době s rodinou v USA. Z demonstrací proti Bushovi se stali demonstrace proti Al Kajdě a skandování za vyslání vojsk do Afghánistánu a později do Iráku. Kdyby nepřišlo 11. září 2001, zřejmě by se americká města do roka propadla do občanské války mezi příznivci Al Gorea a George W. Bushe.

Čeká nás snad další mohutné zavrtění psem, aby byla uklidněna americká ulice a nedošlo tak k rozpadu americké unie? Neoconi nedovolí, aby jim globalisté rozbíjeli USA, proto má Trump tu pozici, kterou má. Všimněte si na videu, kdo stojí po jeho pravici. Židovský bankéř Goldman Sachs a nynější ministr financí USA Steven Mnuchin. Stojí za Trumpem, usmívá se, protože sleduje divadlo. Ví moc dobře, že novináři jsou psíci, kteří ňafají a štěkají, protože jsou jako rozdráždění psi, které někdo zpoza plotu rozeštval klackem. Mnuchin se jenom usmívá a Donald Trump ví, že „progos“ stojí za ním.

Dokud oni za ním stojí, nikdo se Trumpa nemůže dotknout. Jenže právě Mnuchin je jednou z hlavních postav amerického FEDu. Dokud Trump bude za dobře s Mnuchinem, zůstane Trump u moci a nic mu nehrozí. Je to ale smlouva s ďáblem. Proč, to by bylo na jinou diskusi. Neoconi se budou snažit Trumpa dohnat k válce, jakékoliv, s kýmkoliv, nezáleží na tom. Válka musí odvést pozornost z americké ulice a musí překazit rozpad USA, přípravy na občanskou válku, kterou globalisté chtějí USA definitivně vyřadit ze hry. A protože „progos“ okolo FEDu by pádem unie přišli o moc, budou Trumpa manévrovat do role válečníka. Podobně, jako udělali válečníka z George W. Bushe, který také přišel původně do funkce jenom a pouze s ekonomickou agendou.

Přepisování historie v USA a odstraňování soch je tak cestou a provokací, jak zažehnout občanskou válku mezi dvěma skupinami obyvatel v USA. Jak nebezpečná je to hra s ohněm, to snad není třeba připomínat. USA jsou jaderná velmoc a při rozpadu USA by se jaderné zbraně mohly dostat do rukou mnoha frakcí v USA. Co by to znamenalo pro bezpečnost planety, to si raději ani nedomýšlet.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru