Jak vybrat vhodnou půjčku a nespálit se?

Druhý případ je v České republice nejčastější a to vede mnoho lidí k myšlence oslovit nebankovní společnosti, které možnosti půjček nabízejí. Největším problémem je nezkušenost lidí, která často vede ke zbytečným chybám, proto si popíšeme, jak se nespálit a jak vybírat správně.

Jak se nespálit?

 

Držte se osvědčených rad, které vám pomohou zvolit solidního poskytovatele:

  • seriózní společnost má vždy vlastní a kvalitní webové stránky
  • vyhledejte si nezávislé recenze a reference od klientů
  • podvodné firmy požadují, aby žadatel o půjčku nejprve zavolal na jejich placenou linku
  • seriózní poskytovatel nikdy nechce poplatek předem (kromě poplatku 1 Kč pro ověření účtu)

Při výběru poskytovatelů půjček je nutná velká obezřetnost a z mnoha nabídek si vybrat tu správnou, aby člověk nenaletěl. Ideální je srovnat si ověřené půjčky pomocí nezávislého srovnávače na internetu, který nabízí rychlé a bezplatné porovnání jednotlivých nabídek. Na srovnávače jsme zvyklí v případě prodejců elektroniky, zájezdů či hotelů, tak proč nevyužít tu samou metodu k vyhledání nejvýhodnější půjčky. Uvedeme si 3 nejznámější srovnávače půjček, které nabízí příležitost srovnat ty nejserióznější poskytovatele půjček u nás.

Coolpujcky.cz

 

Pokud je vaším cílem rychlá půjčka online, zde můžete rychle srovnat její poskytovatele a během několika vteřin znát ideální adepty. Podmínky mnoha poskytovatelů jsou velmi výhodné, rychlou půjčku lze získat na internetu nebo pomocí sms zprávy nejen rychle, ale také bez uvádění příjmení, bez nahlížení do registrů dlužníků a bez placení poplatků předem. Stačí se zaregistrovat na webových stránkách poskytovatele rychlé půjčky a uvést výši požadované částky. Půjčit si můžete na cokoliv, poprvé nejčastěji od 500 do 5000 Kč a při druhé a další půjčce lze požádat o půjčku vyšší než 10 tisíc Kč. Je možné požádat i o prodloužení, a to ze svého zákaznického účtu na stránkách poskytovatele rychlé nebankovní půjčky. Rychlá půjčka je vhodná pro zaměstnance, studenty, začínající podnikatele, ženy na mateřské, ale i pro nezaměstnané pobírající sociální dávky.

 

Pujckyhned.cz

 

Pokud nemáte přehled o tom, jací poskytovatelé půjček na trhu jsou, zde je máte přehledně seřazené i s informacemi o možnostech a podmínkách. Rychlá půjčka před výplatou téměř ihned je tak snadno na dosah. Pokud nechcete obtěžovat příbuzné či známé, ale potřebujete půjčku do výplaty co nejdříve, pak je ideální vybrat si některou z rychlých půjček před výplatou, kterou lze získat téměř ihned. Schvalovací proces probíhá bleskově a peníze můžete mít i do hodiny na svém účtu. Výhodou je, že nemusíte chodit do kamenné pobočky a první půjčka je zcela zdarma. Ve srovnávači si stačí vybrat poskytovatele, který vám svými podmínkami bude nejlépe vyhovovat.

Pujcko.cz

 

Jeden z nejspolehlivějších portálů, kde se hodnotí jednotlivý poskytovatelé a kde máte příležitost vybrat poskytovatele i podle zkušeností ostatních uživatelů. Mnoho lidí zajímá první půjčka zdarma. Tuto možnost nabízí hned několik společností, ze který si pomocí internetového srovnávače můžete vybrat. Nabízejí první půjčku zdarma, což znamená, že první půjčka je bez úroků. To znamená, že zaplatíte jen tolik, kolik si vypůjčíte.

Přejít nahoru