Německo vyzvalo USA ke stažení svých jaderných zbraní ze země

Německý ministr zahraničí Sigmar Gabriel na státní návštěvě v USA ve Washingtonu vyzval Rexe Tillersona k zahájení rozhovorů o stažení amerických nukleárních hlavic z Německa. Překvapivá žádost zaskočila amerického ministra zahraničí, protože takový požadavek nebyl na programu jednání. Přestože se celá věc posuzuje optikou předvolebního boje v Německu, kdy SPD se vyhrazuje proti vstřícné pro-americké a pro-neoconské politice Angely Merkel, požadavek je brán velice vážně, protože snahy o jaderné odzbrojení mají kořeny v Evropské komisi, je to vnitřní politika Bruselu.

A to navzdory tomu, že američtí neocons se snaží rozdmýchávat hysterii okolo Ruska, což by logicky mělo vést k posilování obrany. Jenže v tomto ohledu se začíná hrát úplně jiná a diametrálně odlišná hra. Evropské elity se snaží americkou ozbrojenou moc vyštípat z Evropy a neochota ke zvyšování nákladů na zbrojení, kterou opět ve Washingtonu tlumočil Sigmar Gabriel, že Německo neustopí a nebude zvyšovat zbrojení na 2% HDP, jak požaduje Donald Trump, povede k vojenské demisi a úpadku americké angažovanosti v Evropě. Požadavek na odsun raket prosazuje Gabrielův stranický šéf Martin Schulz z německé SPD.

Donald Trump zdůvodní snížení participace neochotou Evropy platit a současně pozornost USA se přesune do jihovýchodní Asie, kde hrozí konfrontace se Severní Koreou a v blízké době i s Čínou, což bude teoreticky největší vojenský konflikt v dějinách lidské civilizace. Snahy o jaderné odzbrojování pochází z výchozího rámce exopolitických dohod mezi Syndikátem a představiteli OSN a Rady bezpečnosti OSN z 50. let minulého století. Poté, co nejvyšší sionistický komitét ve 40. letech minulého století v USA pověřil své dva hlavní vědce A. Einsteina a J. R. Oppenheimera k výrobě atomové zbraně, lidstvo se dostalo k tak mocné a ničivé zbrani, která se vyrovná síle a moci i těch nejvyspělejších civilizací, ovšem pouze v rámci systému ničení, nikoliv tvoření. Od roku 1945 je vyvíjena usilovná snaha o odzbrojovací procesy, které nemají za úkol přivodit mír na zemi, ale zbavit lidskou rasu jediné účinné obrany proti prostředkům exopolitických sil.

Pokaždé, když vám někdo říká a navrhuje, abychom se zbavili zbraní, jakýchkoliv, mějte se na pozoru. Taková entita nemá čisté úmysly, protože odzbrojením je sledován jediný cíl. Nikoliv ukotvení míru, ale vytvoření stavu bezbrannosti a neschopnosti účinně se bránit agresi, ať už je to agrese jakákoliv a pochází od kohokoliv. Kapitola IV. Syndikátu hovoří jasně o tom, že lidské národy budou zbaveny ochrany a obrany, aby se nemohly bránit procesu uniformního cíle a společné práce (pro exopolitické cíle). Všechno, co proběhlo v Evropě okolo roku 1989 přesně následovalo tento model. Armády zemí východního bloku byly rozpuštěny a fatálně zmenšeny. Totéž se ale stalo s armádami západního bloku. Rakety a jaderné zbraně USA zastarávají, balistické rakety by pomalu ani nevzlétly, Obama tento proces odzbrojování plnil beze zbytku.

Zůstávají však země, které nemají v plánu se jaderných zbraní zbavovat. Mezi ně patří Rusko, Čína, Indie, Pákistán a také Izrael. Všechny tyto země budou postupně donuceny se jaderných zbraní zbavit. Jakmile žádná země nebude disponovat těmito zbraněmi, budou zahájeny finální globalizační procesy sjednocování národů, ale zejména hranic, vládnutí, obchodu, trhu a bezpečnosti. Všechny globalizační procesy vedou k vytvoření větších a větších gigantických svazků, které nakonec skončí jednotnou světovou vládou, která bude zotročenému světovému lidu diktovat daně, mzdy, práci, úkoly, zábavu a programovaný nedostatek zdrojů, jehož cílem bude zabránit procesům degenerace a nastartování autoregulus genomických procesů. Zbavení se jaderných zbraní přivede dnešní svobodné národy ke zkáze. Tam, kde nebude schopnost obrany, tam nastoupí diktatura globálního řízení.

Vidět obrazy a vize původu a úlohy lidské rasy mi doslova rvalo srdce. Nikdy nebudu schopen zde popsat, co jsem spatřil, co bylo odhaleno. Tak hrozivě a strašně jsme byli podvedeni. Ve víře, v informacích, ve všem, na čem je prý civilizace založena. V průzoru nenacházím nic, co by potěšilo srdce. Lidstvo se nikdy nesmí zbavit jaderných zbraní. Nikdy. Vzniklo mnoho chyb, lidská civilizace dosáhla vrcholu a každý dům, i sebekrásnější, čeká dříve či později stržení, asanace. Tomu lze zabránit jenom tak, že nájemníci budou mít zbraně, aby se mohli bránit, až přijde ten, kdo bude chtít bourat své původně postavené dílo. Skládání obrazů je do jisté doby zábava, je to o objevování vztahů a souvislostí, ale když spatříte obraz, který se hýbe, zapáchá a zobrazuje tak mocné a zlé cíle, chcete utéct a nepokračovat v práci, opustit všechno, co jste se snažili poskládat, protože nikdy to raději nemělo být poskládáno. Nikdy.

Spatřuji v diskusích velké úvahy a komentáře a jsem za ně moc rád, že lidé se snaží sbírat informace z mých článků a skládat z nich obraz. Je mi smutno, když vidím, že překročení určitých limitů je ještě v nedohlednu pro některé čtenáře. Je to součást procesu procitnutí. Pro nás v Evropě bude důležité nezničit sami sebe, nenechat se vehnat do zničující války mezi Evropou a Ruskem, kterou chtějí vyprovokovat američtí neokonzervativci. Dělají pro to maximum, píšu tady o tom už velmi dlouho. Stejně tak ale běží proces degenerace, zejména v západní společnosti, která prošla periodou blahobytu a jednotlivé generace tak mají nakročeno ke svému kulturnímu zániku. V zemích střední a východní Evropy je stále naděje na vytvoření enklávy v rámci nadcházejícího štěpení Evropy.

Všímejte si okolo sebe událostí, které se týkají úspor elektřiny a energií. Toto nemá nic společného s ekologií, jedná se o dosažení energetického kvocientu veškeré uspořené energii na této planetě, která je potřeba k jednomu z největších projektů lidstva. Rakety Elona Muska mají za sebou další úspěšné starty a přistání, brzy se chystá orbitální továrna, metalurgický komplex, stavba obydlí na oběžné dráze pro bohaté elity, všechno běží na plné obrátky. V centru prací bude bílá rasa. Pracovně-intelektuální rasa je dnes velmi drahá, budou proto vedeny snahy o zchudnutí mezd a snížení ceny práce bílého člověka. Zdrojově bude podhodnocen, bude omezen v pohybu, elektronizace a elektrická auta omezí pohyb. To, co dnes bylo zadarmo, bude zítra velmi drahé. První na řadu přijde pitná voda, stane se jednou z nejdražších komodit. Mnoho potravin a druhů potravin zmizí z trhu, bude příliš sucho na pěstování určitých druhů plodin. Zvykejme si více na kukuřičnou mouku, kukuřice je jedna z nejodolnějších plodin vůbec, v plánech se s ní počítá na prvním místě.

Každé ráno vyjdou miliardy lidí do práce, kde pracují za mzdu, která je nikdy neosvobodí. Miliardy lidí nikdy nebudou mít starobní důchod, a to platí už i pro obyvatele západního světa. Svět produkuje obrovskou nadhodnotu, která mizí v rukách podivných lidí, elitářů, kteří kážou podivné a globalistické myšlenky. Miliardy lidí utíkají každý den ke krmítku, kde si zobnou, aby přežily. Proces školní výuky se simplifikuje, tzn. zjednodušuje, degenerace. Za pokladnou v TESCU nepotřebujete doktorát, řeknou vám na Úřadu práce. Stejně tak, jako řeknou sestře, že na utírání zadků pacientů nepotřebuje vysokou školu. A když není místo pro sestru, jde za kasu, pro změnu do Kauflandu. A řetězce nahrazují pokladní místa samoobslužnými pokladnami. Globalisté mluví o mohutné robotizaci. A co mohutná nezaměstnanost? O té se nemluví? Ale ano, mluví. Nezaměstnaní půjdou na veřejně prospěšné práce v roli otroků, aby dostali dávky v nezaměstnanosti. Na nucené práce půjde ale jen bílý člověk, ne migrant, ne Arab.

Zatím se to týká jen hrstky lidí, zatím západní člověk stále nakupuje a spotřebovává a dává tím práci lidem v českých, slovenských, rumunských montovnách. Obrovská byrokracie EU aparátu dává zbytečnou práci milionům úředníků ve zbytečných úřadech. Jenže ve všech případech, od narození do okamžiku smrti, jsme v roli otroků. Schopnost podívat se na okovy na svých rukách a nohách a do poloprázdného talíře lidského života je největším krokem člověka v jeho životě. Je to počátek tzv. procitnutí. Pokud se snažíme změnit svět okolo sebe, musíme začít sami do sebe, od pohledu na svá pouta.

Práce má přinést člověku důstojnost a svobodu. Rodina je základem, a proto je vyvíjena snaha o destrukci tradiční rodiny. Odstranění schopnosti občana, aby se bránil, je následováno tím, že je odstraněna schopnost národa, aby se bránil. V konečné fázi jde o to, aby se nemohla bránit celá lidská civilizace. Desítky zmizelých a z mapy náhle vymazaných civilizací pamatuje tato planeta. Nesmíme se bát pohlédnout hluboko na nás samotné. Koneckonců, naše civilizace žije na povrchu planetárního tělesa, což ji činí extrémně zranitelnou. Život totiž mnohem snadněji přežívá uvnitř těles, znáte to i z přírody, když kopnete do hlíny a tam vidíte život, larvy a červy, ryby v oceánech atd. Povrchový život, vystavený žáru Slunce, je ve vesmíru spíše unikátní.

Je velmi důležité, aby tyto informace, které zde publikuji, jste si dokázali sami zasadit do většího obrazu. Proč je vedena snaha o odzbrojování národů, komu vadí jaderné zbraně v rukách národů, které donedávna se dělily o světovou moc, proč nikdo nechrání evropské hranice, proč politici prosazují migraci a islamizaci Evropy, proč Vám od školky inkluzivně reprogramují děti pro multikulti, proč celý život pracujete a hrozí vám, že ani v budoucnu nepřežijete v důchodu? Proč se populace národů hromadně nebrání migraci, která je terorizuje? Proč nás někdo chce zbavovat zbraní a obrany i na globální úrovni? Na tyto otázky hledejte odpovědi. Sami si skládejte obraz. Když procitnete, rázem pochopíte.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru