Mimozemská síla zabránila USA při pokusu odpálit jadernou zbraň na Měsíci

Penzionovaný plukovník Amerického letectva Ross Dedrickson tvrdí, že americká vláda zkusila na Měsíci odpálit jadernou zbraň, ale mimozemšťané jí v tom zabránili.

V 50. letech patřilo k Dedricksonovým povinnostem udržovat inventář skladů jaderných zbraní pro AEC a pro další bezpečnostní týmy kontrolující bezpečnost těchto zbraní

V rozsahu, v jakém se do toho pouští mainsteam, se veřejnost seznámila s odtajněnou zprávou Centra jaderných zbraní Letectva z června 1959 ukazující, jak vážně uvažovali o plánu zvaném Projekt A119. Obecně chtěli prozkoumat schopnost těchto zbraní ve vesmíru stejně jako dosáhnout lepšího vhledu do kosmického prostředí tím, že si tam odpálí jadernou nálož.

Co se týče informací níže, těmi se nejspíš dostáváme hlouběji do tajného Černého rozpočtu.

Je zajímavé, jak svět nadšeně sleduje taková televizní show jako Stranger Things, která líčí fantazie o ministerstvu energetiky zapojeném do součinnosti s nadpozemskými tvory a další prapodivnosti, ale přitom klidně ignorují, když promlouvá takový vysoce postavený americký plukovník jako na videu, který fakt řadu zastával hodně citlivou pozici na ministerstvu energetiky v době, kdy byl vývoj jaderných zbraní hodně žhavý. Kdy vypráví, jak mimozemšťané pravidelně přilétali k základnám a výrobnám jaderných zbraní a dávali jasně najevo, že jim to není lhostejné a zřejmě jim i silně vadilo narušování elektromagnetického pole Země při zkouškách hodně velkých jaderných zbraní v atmosféře. A tak začali některé činnosti narušovat, ač na druhou stranu poskytli doprovod Apollu 13 a nejspíš mu i částečně pomohli přežít.

„Od něj se dovídáme o incidentech týkajících se jaderných zbraní a mezi nimi byly i incidenty, kdy bylo pár jaderných zbraní vyslaných do kosmu zničeno mimozemšťany… Na konci 70. let a počátkem let 80. jsme se pokusili jaderné zbraně umístit na Měsíc a odpálit je kvůli vědeckým měřením a dalším věcem, které byly pro mimozemšťany nepřijatelné. Ti pak tyto zbraně zničili, než se dostaly na Měsíc.“

(JRu, AC24.cz)

Přejít nahoru