Drahošovci: Čekají nás koncentráky, vraždy a napadání dětí ve školce!

Skutečnost, že se volební kampaň prezidenta vedla vulgárním a podpásovým způsobem zejména překvapila u zastánců „slušné“ a „morální“ politiky Jiřího Drahoše. Tím překvapení nekončí.

Volba skončila a více hlasů voličů dostal Miloš Zemana a porazil Jiřího Drahoše. Kdo ale očekával, že tím skončí ona vybičovaná hysterie, se zle zmýlil. Odezva na výsledky voleb totiž slibuje, že se s tím uhlazení samopuncovaní „demokraté“ nehodlají nejen smířit, ale budou dělat vše, aby se řezalo do živého.

„Ukázali jsme národu, že se v zájmu věci dokáží tábory bývalých rivalů sjednotit, že k sobě máme cestu, že se nebojíme, že se nenecháme ukřičet, a především, že slušnost může být a je síla! A to je něco, co musí staronový prezident vidět a respektovat,“ řekl po volbě Jiří Drahoš.

Reakcí na to, že „slušnost může být a je síla“ byla okamžitě vlídně dokumentována výpotky jeho příznivců, aby – stačí si vybrat jen pár citací, aby ukázali, nějak tak ex post, jak hodlají zasypat příkopy ve společnosti.

Takže jeden komentátor napsal, že se prezident „se stal symbolem sprostoty, buranství a hulvátství a jeho nejslavnější výroky o Pussy Riot jako by vypadly z huby ruského mužika. Přesto toho člověka český národ jednoznačně zvolil prezidentem – a tím všechny jeho sprosťárny a antidemokratické kroky posvětil“. A aby jasné, že je zastáncem “slušnosti a morálky” vyjádřil naději, že to brzy na Hradě rozhodne “tetka Smrtka”.

Další inteligetní jedinec ve stručnosti prohlásil: „Zemanovo vítězství? Hnojomet zafungoval. Lidé chtějí nejdřív žrádlo, pak morálku.“ Poté to sice rozvedl, ale tím už není třeba čtenáře trápit.

Na síti jiný vzorek demokracie a slušnosti vůči názorům jiných šel hlouběji: „Lidé si ovšem zvolili, že chtějí stále ten marasmus a že chtějí to dovést až do toho stavu, kdy se tady budou vraždit lidi. Je mi z České republiky zle. Takže až půjdete do koncentráku, které tady vzniknou, tak si nestěžujte. Pro vás, kdo jste stejně jako já volili pana Drahoše v druhém kole, tak pojďte, noste černé pásky. Jako známení toho, že po sto letech, kdy tedy si připomínáme vznik československého státu, tento stát definitivně zaniká včetně jeho nástupnického státu České republiky. Nebo aspoň demokracie v tomto státě.“ Inu inteligentní vize hodná bulharské věštkyně Baby Vangy.

To je samozřejmě děsivé, takže se není co divit, že jakési ploché jednorozměrné individuum a bývalý pornoherec radí příznivcům Drahoše se připravit na podobu jakési partizánské domobrany či sousedské hlídky, aby jim „zemanovci“ neukradli třeba děti: „Pečlivě si projděte, co o vašem okolí je veřejně dostupné a na co si chcete dávat pozor. Nejobvyklejší technika soupeře je přitlačit přes ty nejbližší, podobné případy známe i z našeho regionu. Vždycky mějte plán B: Když se stane nějaký incident, tak co zhruba uděláte. Jde si na to v pohodě zvyknout, dokud nevyhrožujou vašim dětem ve školce. S klidnou hlavou a pevným srdcem tak jde mít šťastnej život, protože má smysl budovat moderní sebevědomý Česko. Jsou tu desetitisíce mladých lidí, kteří si ho nenechají vzít od mafií ovládající hlavu státu.“

Ale protože volba opravdu nedopadla tak, jak měla, je třeba dodat také to, jak je to s naším obyvatelstvem, které má ten pech, že nebydlí v Praze, aby mohlo „uvědoměle“ volit jen protizemanovské kandidáty. „Jako redaktor regionálního zpravodajství znám mentalitu českého obyvatelstva, je lehce manipulovatelné. Snadno naskočí na bludy falešných proroků,“ sdělil zasvěceně Adam Komers, redaktor České televize. Zřejmě hodně zasvěceně. Nějak moc podezřele zasvěceně, řekl by šťoural, kritizující “dezinformační” politiku ČT.

Tolik ke smiřování a zasypávání rygolu ve společnosti.

O tom, že někteří jedinci přirovnali výsledky voleb k Osvětimi, hořili o emigraci, další to prožívali s pláčem, se není třeba nějak moc šířit, dali to už a stále dávají dostateně nahlas najevo. Ti si možná, ale jen možná zaslouží chvilku humánní piety.

Je vidět, že ale v nerozumu, přímo v hlouposti ruku v ruce s nejapností, která nemá s demokracií nic společného, je také síla!

(JRu, prvnizpravy.cz)

Přejít nahoru