Izraelští pravicoví aktivisté zvou migranty do domů místní levice, kde prý dostanou ubytování

“Toto je adresa, na kterou jít,” říká Baruch Marzel imigrantovi na ulici, kterému dává leták v jazyce Tigrinya s adresou a telefonním číslem levicových aktivistů, kteří v Izraeli hlasitě vystupují za údajná práva migrantů v Izraeli zůstat.

“Je to velmi dobré místo pro život. Jídlo zdarma, vše je zdarma. Můžete dělat cokoli. Paní Silvermanová a poslanec Ilan Gilon jsou připraveni vás přijmout. Můžete žít zadarmo na velice dobrém místě s vaši rodinou, s vašimi přáteli, můžete tam jít, žít tam kdykoliv chcete.”

Marzel pro list Arutz Sheva vysvětluje: “Myslím, že má nabídka Ilanu Gilonovi je velice lákavá, stejně tak nabídka paní Silvermanové, jejíž manžel se v Africe stal miliardářem a posílá jí peníze, které v Africe vydělal, aby mohla mluvit špatně o Izraeli, jako by byli nacisté. Proto si myslím, že Arabové a infiltrátoři by měli jit a žít s nimi. Přijmou je dobře, dají jim jídlo. Paní Silvermanová má konec konců peněz dost.”

Dr. Ben-Ari vysvětluje, co je na letácích napsáno: “Tento leták nabízí infiltrátorům pohodlné místo k životu: ‘Zveme vás, ať k nám přijdete, a když vás budou deportovat, u nás najdete hřejivý domov, u nás najdete zdarma jídlo, atd.’

“Poskytujeme infiltrátorům adresy, kde můžou skutečně sehnat bydlení – nebo možná odhalit jejich (levice) pokrytectví…”

V Izraeli je společnost kvůli migrantům také rozdělená a stejně jako u nás je na straně migrantů spíše jen hlasitá menšina. Izraelská vláda je ovšem víc nekompromisní, než ta naše. Nedávno imigrantům, které nazývá infiltrátory, vzkázala, že pokud do konce března neopustí Izrael, skončí ve vězení.

(JRu, svetkolemnas.info)

Přejít nahoru