MS v hokeji se blíží. Plánujete fandit našemu týmu?

Kde se koná?

Před pár lety byla místem konání Česká republika a příští rok to bude Slovensko. A jak je to letošní rok? Pokud plánujete vyhledat zájezdy na Českou hokejovou reprezentaci, je dobré vědět, že se letošní šampionát koná v Dánsku. To není nijak vzdálená země, což znamená, že možnost vypravit se na místo dění není zase až tak nedostupná. Navíc přímo na stadionu je to ta nejlepší podpora, kterou může náš tým mít.

S kým si zahrajeme?

I to je dobré vědět. Když se podíváme na naši skupinu, jsme v té Kodaňské. Tedy v hlavním městě samotného Dánska. Pokud plánujete pořídit zájezdy a vstupenky na MS v ledním hokeji, je určitě dobré vědět, která utkání budou ta nejlákavější. Pokud se podíváme na trojici z nich, rozhodně půjde o tyto soupeře:

  • Rusko
  • Švédsko
  • Švýcarsko

Jedná se o trojici, kde by mohl být k vidění velmi dobrý hokej. Dále nás ale čeká i zajímavý soupeř v podobě Slovenska, nebo několik papírově slabších týmů. A to Bělorusko, Francie, nebo také Rakousko. I zde můžete fandit.

Kdy budeme bojovat?

Termín je jasný. Jak jsme již zmínili, bude to květen. Vše bude odstartováno hned 4. května, kdy začnou první zápasy ve skupině. Konec a poslední zápas, o zlatou medaili, je naplánován na neděli, dvacátého května.

Přejít nahoru