Vláda ČR před pár dny podpořila přesun dalších Afričanů do Evropy a Čech. Proti se postavilo jenom Maďarsko. Média o tom mlčí

Maďarsky ministr Szijjártó řekl maďarským mediím, že v popsané deklaraci je uvedena podpora masové migrace Afričanů do Evropy jako pozitivního jevu. Migrace je „fenomén, který je pouze dobrý a příznivý a který samozřejmě přispívá k celosvětovému rozvoji“, píše se v deklaraci již podepsali i zástupci vlády ČR.

Člen politbyra EU, komisař pro migraci Dimitri Avramopoulos, si schváleni deklarace pochvaloval a prohlásil, že „Evropa a Afrika se potřebují více než kdy jindy“. Maďarsky ministr Szijjártó také varoval maďarské obyvatelstvo před politikou politbyra EU, kdy na této konferenci řekl komisař Avramopoulos, že v Africe se populace zvětšuje a v Evropě populace ubývá a proto je potřeba podporovat migraci z Afriky do Evropy.

Česká republika je součásti této iniciativy Euro-africké ministerské konference o migraci a rozvoji, tak proč o této konferenci, a podpisu deklarace, není nic na webu českého ministerstva zahraničí? Proč o tom nereferují česká media? !!!

(megazine.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru