Hroznová jadérka proti nemocem srdce

V dnešní době stále čím dál tím více a častěji trpíme rychlejším stárnutím. Je to paradox naší doby, kdy na jedné straně rychleji stárneme, ale na straně druhé prodlužujeme naší věkovou hranici. Je to způsobeno nejen životním stylem moderních lidí, ale také vysokým obsahem toxinů a volných radikálů okolo nás. Z tohoto úhlu pohledu můžeme hroznová jadérka považovat za pomocníka proti těmto negativním efektům, jelikož díky vysokému obsahu antioxidantů chrání náš organismus proti poškození ze strany volných radikálů a tedy proti zrychlenému stárnutí.

Navyšte svou vitální energii skrze hroznová jadérka
Hroznová jadérka obsahují látky, které kromě našeho srdce chrání také naše cévy i mozek, u kterého snižuje riziko mozkové příhody. Čím je to způsobeno? Hroznová jadérka působí hned na dvou frontách. Pomáhají se snížením krevního tlaku, ale také s roztažením menších vlásečnic, čím se zvyšuje průtočnost cév.

Velké množství účinných látek v hroznovém jádru se dnes v laboratořích jednotlivě extrahuje. Vyrábí se z nich moderní léky, které se používají v klasické medicíně.  To jen poukazuje na jeho skutečně pozitivní účinky pro organismus.

Hroznová jadérka v podobě klasického extraktu mají tyto účinky:

OPC v jádrech hroznu pomáhá proti srdečním i cévním chorobám
posilují prevenci proti tvorbě rakovinových buněk
snižují riziko mozkových příhod
pomáhájí proti křečovým žílám
posilují slabé a křehké vlásečnice
díky zvýšené průtočnosti cév pomáhají proti některým typům impotence
pomáhají při snížené citlivosti a brnění v pažích
zlepšují zrak a pomáhají proti makulární degeneraci
zvyšují pružnost kůže uchováváním kolagenu v kůži
bojují proti vysokému cholesterolu
Způsob užívání

V dnešní době se pro zvýšení blahodárných účinků z hroznového jádra užívá jeho extrakt s vysokou hladinou OPC látek. U takového extraktu se za optimální dávkování obecně doporučuje extrakt užívat 2 x denně čtvrt mocca lžičky.

Závěrem
Účinné látky v hroznovém jádru mají skvělé příznivé účinky, které lze doporučit všem bez rozdílu. Do teď nebyly zaznamenány jakékoliv negativní nebo vedlejší účinky při užívání extraktu.

Užívání extraktu doporučujeme hlavně z praktických důvodů. Pokud konzumujete surová hroznová jadérka, není možné dosáhnout stejných účinků jako v případě extraktu. Člověk jednoduše nedokáže zkonzumovat a strávit takové množství.

(energiezivota.com, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru