Pokud si někdo představuje západoevropskou multikulturní totalitu jako další komunistickou normalizaci, je naivní. Je to dost horší. Novináři, který upozornil na znásilňování ze strany imigrantů, jde o život

Třeba britský novinář Tommy Robinson, který se provinil tím, že pomohl odkrýt, že britští multikulturalisté tiše podporují pákistánské gangy specializované na únosy britských dívek a jejich prodej. Nejen, že byl odsouzen bez řádného soudního procesu, ale v těchto dnech je přesouván do téměř výhradně muslimské věznice, kde již na něj byl vydán rozsudek smrti.

Co dělá vězeňská stráž pro jeho bezpečí? Zatím jediným viditelný krokem je propuštění dozorce, který na sebe hloupě prozradil, že s Tommym sympatizuje a u kterého tudíž “hrozilo”, že by ho chránil.

Režim, který se tu snaží zavést multikulturní neziskovky s pomocí tzv. solidních politiků, by nevypadal jako normalizace, ale jako ty nejbrutálnější stalinské roky. A pokud čekáte, že by se snad v novinářích hnulo svědomí, jste naivní. Velká média se spokojí s konstatováním, že “pravicový extrémista” byl po zásluze potrestán. Hospodářské noviny dokonce otiskly dva takové články v jediném vydání. Hanba jim!

(eurpotal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru