Už zase tekla krev. Možná uhádnete, kdo za to může

Podívejme se kolem, izraelský zákon o národním právu liberální neomarxisté označují za „rasistický“. Ale proč nevadí národní zákony okolních arabských zemí a Íránu? Arabské země a Írán definují sami sebe jako arabské či muslimské např. Saudská Arábie, Spojené arabské emiráty, Islámská republika Írán. Kde je ryk „pokrokových liberálů“? A kolik žije křesťanů a Židů v muslimských státech?

Židé v muslimských státech již téměř nežijí, Židé zejména Izraelci mají zakázán vstup do jakékoliv muslimské země, na sportovních utkání v muslimských státech čelí izraelští sportovci rasové a náboženské diskriminaci, buď, jak bylo řečeno, nemohou Židé na půdu těchto států vstoupit, či čelí různým ústrkům, Izraelci nemohou závodit pod svou vlajkou, či, umístí-li se na medailových pozicích, nesmějí vyslechnout svou národní hymnu Hatikvu. A křesťané? Ti čelí brutální genocidě, křesťanské komunity v muslimských státech zanikají, v Egyptě, Iráku, Sýrii. No a o Saudské Arábii, Spojených arabských emirátech, Turecku ani nemluvě. Je směšné, když Turci řvou o údajném rasismu v Izraeli, přitom sami mají na rukou krev mnoha nevinných lidí, osmanské výboje do Evropy byly vedeny ve jménu džihádu a islámu.

 

Po Izraelcích liberální neomarxističtí pokrytci vyřvávají, že údajně porušují práva arabské menšiny. Jenomže co tzv. Palestinci? Jak oni ctí Židy a Izrael? Na tuto otázku je jednoduché odpovědět. Palestinští Arabové vedou své děti k boji, násilí a terorismu. Palestinským dětem nejsou vštěpovány hodnoty míru, ale naopak jsou vychovávány k nenávisti. V palestinských učebnicích používány organizací UNRWA nejsou obsaženy hodnoty koexistence s Izraelem. Stát Izrael je v nich delegitimizován, démonizován, palestinské děti jsou vedeny k bludné myšlence, že se jednou „vrátí“ do „Palestiny“, kterou „osvobodí od řeky k moři“, jinými slovy, mladí palestinští Arabové absolutně nepočítají s existencí Izraele a přítomnosti židovského obyvatelstva na daném historickém území Izraele.

Mnozí palestinští učitelé stejně jako íránští ajatoláhové neoznačují Izrael svým jménem Izrael, ale pouze „sionistickou entitou“ , „sionistickou okupací“ či arabsko-izraelský konflikt líčí jako „arabsko-sionistický konflikt“. Dále palestinští představitelé popírají a zamlčují veškerou přítomnost Židů ve starověku, odmítají nároky Židů na izraelská města jako jsou např. nejposvátnější místa judaismu Jeruzalém, Hebron, Jericho a Tiberias. I města, ležící na území Izraele před „zelenou linií“ Haifa, Jaffa, Acre, Tel Aviv, Rishon Le Cion, Ramleh jsou, popisují jako města „palestinská“.

A na závěr tzv. Palestinci učí své děti nenávidět Židy i z náboženského hlediska, Židé jsou líčeni jako dávní nepřátelé islámu, k dále je vedou k džihádu, mučednictví, která spočívá ve vyzývání k vraždění Izraelců. Toto vymývání hlav malým palestinským dětem „nese své ovoce“. V nedávné době tekla v Jeruzalémě krev.

Dne 26.7.2018 palestinský terorista Tarak Da´ar Yousef (17) pobodal v Jeruzalémě ve čtvrti Adam Izraelce, z nichž teroristický útok nepřežil Yotam Ovadia (31). Ještě většímu neštěstí zabránil Asaf Raviv, který útočícího teroristu zastřelil.

(eportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru