EU oficiálně prohlásila, že jejím cílem je přijmout 50 milionů imigrantů. Evropská unie zradila evropskou civilizaci tím, že organizuje zaplavení našich států migranty

Milí přátelé, je mi velkou ctí zastupovat dnes v Praze Marine Le Pen. Chci vám jejím jménem a jménem svým poblahopřát ke skvělým výsledkům, kterých vaše strana dosáhla v parlamentních volbách. Velmi si to zasloužíte, neboť jste překonali všechny překážky a stali jste se významnými aktéry českého politického života. Marine Le Pen chce zejména poblahopřát Tomiu Okamurovi k tomu, že dovedl svou stranu k takovému úspěchu. Raduje se z jeho znovuzvolení do čela strany, které nám umožňuje hledět s optimismem na náš budoucí společný politický boj.

Tento společný politický boj, k němuž dochází, se týká evropských voleb v roce 2019. Je velmi důležité, aby došlo k mobilizaci vlasteneckých stran v každém státě Evropské unie, aby měly maximum poslanců v Evropském parlamentu. V sázce je toho hodně. Pokud se nám podaří udělat z naší skupiny Evropa národů a svobod jednu z nejdůležitějších skupin Evropského parlamentu, tak budeme moci ovlivňovat jeho rozhodnutí a zejména blokovat rozhodnutí, která nechceme, aby byla přijata.

Na úspěch jsme dobře připraveni. Všude v Evropě vlastenecké strany posilují. Je tomu tak i v České republice. Je tomu tak i ve Francii, kde průzkumy ukazují na rostoucí popularitu Národního sdružení vedeného Marine Le Pen. V některých státech jsou už naši spojenci u moci a jejich činnost schvaluje ve velké míře jejich lid. To je zejména příklad FPÖ v Rakousku a Ligy Severu v Itálii. Pokračujme v našem úsilí a budeme řídit Evropu!

Chceme zvítězit, neboť si myslíme, že budoucnost našich národů můžeme zajistit pouze my, vlastenci. Evropská unie zradila evropský sen. Porušila princip subsidiarity tím, že zasahuje do všech oblastí politického života. Ve Francii je 80 % zákonů schvalovaných francouzským parlamentem pouhým provedením evropských směrnic. Pokud nebudeme jednat, tak se toto již nyní skandální číslo brzy přiblíží k 100 %!

Evropská unie dokonce zradila Evropskou civilizaci tím, že pošlapala francouzské a nizozemské referendum v roce 2005, které odmítlo Evropskou ústavu. Lisabonská smlouva vnutila směřování k federálnímu státu národům, který to nechtěly! Je to šokující, neboť pro skutečné demokraty je respektování referenda posvátným principem.

Evropská unie také zradila evropskou civilizaci tím, že se pokusila zorganizovat zaplavení našich států migranty. Bruselská komise je nezodpovědná organizace, která si myslí, že toto zaplavení migranty je šancí pro Evropu. Nepřeháním a předložím vám o tom důkaz. Dne 8. června 2015 prohlásil v Bruselu komisař pro migraci, Řek Avramopoulos, že jeho cílem je přijmout 50 milionů migrantů do roku 2060. Toho dne prohlásil, že je to podle něho nezbytné, abychom tím kompenzovali demografickou krizi v Evropě. Já si myslím, že existuje lepší řešení demografické krize. Podporovat každý stát, aby rozvíjel politiku podporující porodnost.

Jak víte, předseda bruselské komise Jean-Claude Juncker se pokusil dotáhnout tuto pekelnou logiku až do konce tím, že chtěl vnutit evropským státům rozdělování migračních kvót. Řada evropských politických představitelů, mezi nimiž byl i Tomio Okamura, za což bych mu chtěl poděkovat, ho díky jejich protestům naštěstí přinutila od toho ustoupit.
Tento případ zaplavení migranty nám ukazuje, nakolik my, vlastenci, můžeme zvrátit běh věcí. Již několik týdnů se našemu italskému spojenci Matteu Salvinimu daří přinutit Evropskou unii k tomu, aby změnila svou imigrační politiku. A rakouský kancléř, který předsedá Unii od 1. července, prohlásil 3. července v Evropském parlamentu, že jeho prioritou bude boj proti ilegální imigraci! To jasně dokazuje, že, pokud budeme v Evropském parlamentu po roce 2019 silní, tak budeme moci udělat ještě mnohem více. Budeme moci transformovat Evropskou unii na Evropu národů respektující suverenitu a identitu každého evropského národa.

Máme před sebou obrovské úkoly. Budeme moci například zabránit Evropské unii, aby uvalila na Polsko a na Maďarsku nespravedlivé finanční sankce. Budeme moci ji také přinutit, aby definitivně ukončila jednání o přistoupení s Tureckem. Konečně budeme moci jí nařídit, aby se přestala navážet do Spojeného království, jehož svobodné rozhodnutí znovuzískat svou nezávislost musí být respektováno. Protože Evropa, kterou chceme, není Evropa represivní, ale Evropa spolupráce a přátelství mezi evropskými národy.

Boj bude obtížný. Naši odpůrci jsou připraveni na vše, aby nám zkřížili cestu. Ve Francii nedávno dva soudci zabavili dva miliony eur ze státního příspěvku, které měly být vyplaceny Národnímu sdružení. Své rozhodnutí zdůvodnili pouhým podezřením, že Národní sdružení použilo pro sebe asistenty evropských poslanců. Skandální je to, že žádný rozsudek neodsoudil Národní sdružení. Byl zde tedy jasně porušen princip presumpce neviny! Cíl tohoto zabavení je přirozeně politický. Snaží se finančně zlikvidovat Národní sdružení a zabránit mu tak postavit kandidátku v evropských volbách! Naši odpůrci se uchýlili pouze k této ráně pod pás, aby pomohli prezidentu Macronovi, který v průzkumech letí volným pádem dolů! Ale buďte si jisti, že Marine Le Pen to nevzdá. Právě vyhlásila veřejnou sbírku, která má velký úspěch. Ze všech francouzských krajů posílají stovky tisíc občanů dary, aby umožnili straně přežít. Francouzský lid se se mobilizuje, aby podpořil Marine Le Pen. Nakonec bude mít toto skandální zabavení opačný efekt, než si mysleli jeho strůjci. Způsobí, že Marine Le Pen bude ještě populárnější a Národní sdružení ještě silnější.

Dámy a pánové, věřte v budoucnost. Evropské národy na nás spoléhají, abychom bojovali a zvítězili. Nezklamme je. Se statečnými vůdci, jako jsou Tomio Okamura a Marine Le Pen, vytvoří vlastenci jinou Evropu, která bude více respektovat národy. Na splnění tohoto cíle se připravíme s nadšením a odhodláním. Ať žije Česká republika, ať žije Francie, ať žijí evropské národy, ať žije Evropa národů a svobod!

(euportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru