Strýc ženy sežrané africkým kanibalem-uprchlíkem: Kde jste byli vítačí, když mučili a vraždili mou neteř?

Jak uvádí její strýc, pan Marco Valerio: “…ubodaná, rozřezaná na kousky, stáhnutá z kůže, s uřezanými končetinami, uložená do dvou kufrů a pohozená na okraji cesty jako pes.”

Právě tento příbuzný se nyní obrací k řekněme “italské kavárně”, tj všem těm “pachatelům dobra”, kteří sepisují petice za další přijímání imigrantů (viz. dřívější příspěvky), aby se záhy zjistilo, že ne všichni podepsali vědomě či aby vyšlo najevo, že ti samí, petice sepisující “nadlidi a intelektuálové,” propadli u zkoušky jejich upřímnosti, když imigranty do svých domů v anonymních testech odmítali… O tom všem již bylo napsáno dříve. Tak tito a jim podobní měli v posledních dnech další protestní akci: oblékali si rudá trička, která měla znamenat, že bojují za opětovné otevření přístavů…

Právě k těmto lidem se nyní pan Valerio obrací s dotazem: “Kde jste byli, když byla moje neteř zmasakrována?”

“Kde jste všichni byli, vy rádoby intelektuálové, uzavření ve vašich pozlacených světech, když masakrovali Pamelu? Ona také měla červené tričko, ale díky vlastní krvi. Za touto vraždou je kriminální migrační politika, která až dosud sloužila pouze k obohacení některých osob a k organizování tohoto kriminálního kšeftování, které se změnilo v opravdový byznys.

Kde jste byli, když byla Pamela takovým způsobem zavražděna? Proč jste si neoblékli rudá trička u této příležitosti? Tam bylo to opravdové krvácení. A tak vám řeknu jednu jedinou věc: styďte se!” uzavírá Pamelin strýc.

(euportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru