Situace v Evropě se brzy vyostří, varuje vojenský šéf ze Švýcarska

Situace v Evropě se brzy masivně vyostří. Takto komentuje současnou situaci v Evropské unii švýcarský vojenský šéf, který radí lidem, aby se před touto dobou plnou nepokojů vyzbrojili. André Blattmann, který slouží v současných dnech také jako generál, požádal vládu, aby vyhověla jeho návrhu o ozbrojení národa, kterému hrozí v blízké době nebezpečí způsobené válkou, kterou zapříčiní světová ekonomická krize.

Tento konflikt bude také ohrožovat podle generála prosperitu, kterou se může Švýcarsko chlubit. André Blattmann označuje tyto konflikty za hybridní války, které povedou až k zahájení třetí světové války, před kterou už varovali i proroci. Kdo podle generála tento konflikt započne?

Situace v Evropě se v blízké budoucnosti rapidně zhorší. Švýcarský generál požaduje ozbrojení “svého” národa

Podle generála bude mít na tomto započetí války vliv prezident Turecka Erdogan, který v posledních dnech letěl do Saúdské Arábie, aby se vyhlásil vůdcem Islámského světa. André Blattmann také pokládá otázku, zda dovolí americké jednotky, aby dále tlačil turecký prezident na NATO nebo na Rusko. Turecký prezident Erdogan vstoupil do myslí širší veřejnosti při incidentu, který se odehrál na hranici Turecka se Sýrií.

Turecká armáda tam sestřelila ruské letadlo, které mělo narušit turecký letecký prostor. Od tohoto bodu se politické vztahy mezi Ruskem a Tureckem značně vyostřily. Tento střet může hrát podle generála hlavní roli v budoucím konfliktu, který čeká Evropu.

Foto: Orlok / Shutterstock.com

Přejít nahoru