Lidovci udělali zase takovouhle věc… Neuvěřitelné, kam až jsou schopni zajít

Když seji nepodařilo odvolat po nátlaku dnes již exponslance KDU-ČSL Gabala a europoslance KDU-ČSL Svobody, tak na velvyslankyni lživým informacemi a desinformacemi zaútočila europoslankyně KDU-ČSL Michaela Šojdrová, informuje web Hlídací pes.

Článek s informacemi o lžích političky KDU-ČSL: Nový spor o českou velvyslankyni Filipi. Výzvu k jejímu stažení ze Sýrie ministerstvo odmítlo

Je smutné, že politici KDU-ČSL po celou dobu syrského konfliktu dávají veřejně najevo podporu islamistickým teroristům vraždícím nejen umírněné muslimy, ale i křesťany. V situaci, kdy se z České republiky stalo zázemí pro islamistické teroristy v Sýrií a propagandu proti syrskému prezidentovi Asadovi zde řídí lidé napojení na Saúdskou Arábií a mezinárodní islamistické struktury, tak se těmto islamistům dostává podpory od KDU-ČSL.

Lidovci sice veřejně tvrdí v ČR svým voličům, že jsou proti islámu, ale je to jen lež a přetvářka, jak ukazuje tato poslední aktivita europoslankyně KDU-ČSL Šojdrové, tak ve skutečnosti dělají co mohou, aby islamisty podpořili a oslabili arabské křesťany a umírněné muslimy, pročpak to asi dělají? Kvůli penězům nebo pod vlivem své neomarxistické vize zprzněného křesťanství?

(euportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru