Pařáty Velkého Manipulátora sahají všude. Pozor na něj!

Lékaři, inženýři a jiní vzdělanci prchají před válkou, kterou naši spojenci vyprovokovali a za peníze daňových poplatníků financovali. Pak se nějak vytratilo, že všichni prchají před válkou a pak se vytratilo, že jsou všichni ze Sýrie.

A teď už zbývá jen syrová realita, kterou nám ovšem zase zabalí do nějakého navoněného obalu. Jenže ten obal nic nevydrží, za chvíli je pryč a v celé nahotě vidíme, že nám do Evropy neustále kdosi přiváží z celého zaostalého světa hory adolescentů sotva odrostlých pubertě, nevzdělaných, bez základních sociálních a pracovních návyků. Přinášejí k nám svoji nevzdělanost, středověké zvyky a velkou neochotu pracovat a splynout s naší kulturou.

Neprchají z domova před válkou, prchají před poctivou prací, a aby dostali sociální dávky, jsou připraveni udělat cokoli. Kdyby náhodou ony sociální dávky nedostali, klidně se bez mrknutí oka začlení do jakékoli zlodějny, tak jak jsou z domova zvyklí. V normální zemi by se dostali k soudu, ten by je poslal do vězení a deportoval domů. Ale my v normální zemi nejsme. Delikventy, kteří nezákonně vnikli na území Evropy, oslavujeme jako spasitele, darujeme jim občanství a bezpracný život.

A kdo že to dělá? Inu další uprchlíci, tentokrát uprchlíci před realitou. Jejich loutkovodiči je obsadili do politických stran, univerzit, soudů, neziskovek a dalších institucí, s jejich pomocí prosadili zákony, které popírají logiku a zvýhodňují lumpy všeho druhu, a pak si počkali na rok 2015, aby nám nutili Nový světový řád. Samotní loutkovodiči, kteří si v klidu užívající stínů a příšeří, ve kterém se pohybují jak ryby ve vodě, místo sebe nasadili tváře všelijakých blouznivců, frustrátů, pornoherců, kariéristů, Junckerů, Macronů a jiných, jejichž společným předpokladem není to, že něco umí, ale to, že na ně loutkovodiči něco vědí, a ti jsou pak loutkovodičům vděční, že si s nulovými předpoklady a z ničeho najednou mohou udělat výnosný byznys.

Nějak to ale pomaloučku přestává fungovat a tak je potřeba přidat. Víc zatlačit na omezení svobody slova pro dělný lid, víc přidat jekotu neziskovek, víc podivných soudních rozhodnutí o multikulti agendě a na mezinárodním poli je potřeba někoho bombardovat – je jedno koho, jen když se na chvíli odvede pozornost. A když i toto je málo, přidají se peníze. Bratru za 6 000 euro si můžete pořídit vlastního migranta.

Asi to vymyslel J. C. Junker. Jakmile ho totiž opustil jeho pověstný veselý ischias, který ho provázel celý summit NATO, propadl kocovině a navrhl obchod, který si v ničem nezadá s obchodem s otroky. Je, pravda, trochu naruby, tak jako celá Evropská unie. Pořiďte si migranta a já vám z vašich peněz dám 6 000 euro.

A první pomatenci už nadšeně souhlasí. Už se vidí, jak se zavděčí loutkovodičům v čele s Velkým Manipulátorem G. Sorosem a jeho Rothschildy. Už posílají žádosti o granty. Jenže Soros i Rothschildové jsou příliš hamižní na to, aby sami posílali svoje milované peníze.

Volí raději svoji síť intrik a zákulisních her jako vždy tak, aby zaplatil někdo jiný. Najdou nějakou politickou stranu, představuji si třeba bankrotáře ze sociální demokracie, a tlačí je, aby obsadili třeba ministerstvo práce a sociálních věcí jejich člověkem (nebo i jiné, hlavně že tam jsou státní peníze). A pak už jde vše jako po másle. Usměvavou ministryni budeme vidět všude – v tisku, televizi, internetu – samá pozitiva a sociální jistoty. A pak to hlavní – převelet naše finance do neziskového sektoru.

Pařáty Velkého Manipulátora sahají všude a vždycky najde stranu nebo jedince, kteří dají přednost vlastnímu prospěchu a kariéře před službou lidu. Peníze v neziskovkách plodí moc a ta další peníze v neziskovkách a taky něco do kapsy Velkého Manipulátora a jeho gangu. Jenom my už toho máme plné zuby.

(eportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru