Na Ukrajině odhalili lži úřadů o turistech na Krymu!

V materiálu pro portál Glavred to napsal ukrajinský politický technolog Michail Podoljak.

Jak odborník uvedl, kyjevská propaganda nemá nic společného se skutečným stavem věcí. Takže ukrajinské úřady neustále říkají, že tok turistů na Krymu klesá, zatímco fronty na hranicích jen Čongaru rostou.

„Důrazně doporučuji, aby si sednout do vlaku Kyjev – Novoaleksejevka, přijet na konečnou stanici, vystupte na nástupišti a podívejte se do proudu lidí, rychle zabírající místa v taxících do Čongaru na Krymu. Loni jich bylo zantelně méně …“ napsal Podoljak.

Rovněž doporučil obrátit pozornost na zkušeností krymských taxikářů, kteří mohou říci, že „téměř veškerý soukromý dopravní průmysl” je zaměřen na „krymské přechody“ a že letos jsou rekorní ukazatele.

Podoljak navíc kritizoval Ukrajince, kteří věří „datům” oficiálních úřadů, jako by nechtěli znát pravdu. „Lži zabalené do vlastenectví“ : „Krym se téměř utopil, naši turisté tam nejsou“ zní všemi těmi póry. Tato lež v několika vrstvách znamená jen jednu věc –  vládnoucí kluci chtějí dostat to nejlepší a úspěšně odejít,“ uzavřel politolog.

Letos plánuje Krym přimout přibližně milion turistů z Ukrajiny, řekl nedávno ministr cestovního ruchu republiky Vadim Volčenko.

„Turistický tok se zásadně rozrůstá, a to i z Ukrajiny, přičemž byli ukrajinští turisté vždy vítáni a budou spokojeni,” uvedl. Volčenko také dodal, že ukrajinští turisté jedou na poloostrov, navzdory umělým překážkám, které vytvořily orgány Kyjeva.

Nedávno vedoucí Rosturizmu Oleg Safonov sdělil, že Krymu od začátku tohoto roku již navštívilo více než 800 tisíc turistů z Ukrajiny.

(prvnizpravy.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru