USA se bojí zveřejnění ruských satelitních snímků z tragédie 9/11 + VIDEO

Stále palčivé téma týkající osudných událostí známých pod zkratkou 9/11 nebo pod označením Teroristický útok na WTC. 17 let po tragédii nebývalých rozměrů stále více zaznívají hlasy, že šlo o promyšlený podvod, přesněji – o útok pod falešnou vlajkou. Tedy, že v hlavní roli nestáli žádní skuteční teroristé, ale opět vojensko-průmyslový komplex napojený na tajné služby ať už státní nebo soukromé, které od taktovkou cabal (tajné nevolné vlády) rozpoutali Armageddon nebývalých rozměrů, jehož válečné běsnění pociťujeme dodnes…

Rusko se v roce 2015 důrazně připomnělo, že disponuje důkazy o zapojení americké vlády a zpravodajských služeb v útocích z 11. září 2001. Seznam důkazů zahrnuje satelitní snímky, jak oznamuje webová stránka secretsofthefed.com. Zveřejnění materiálů může dokázat zlý úmysl vlády vůči lidu Spojených států a úspěšnou manipulaci veřejného mínění. Útoky plánovala americká vláda, ale provedly cizí ruce. Tak útok na Ameriku a lid Spojených států vypadal jako akt agrese mezinárodního terorismu.

Motivem pro podvod a vraždy svých občanů posloužili naftové zájmy amerických ropných korporací na Blízkém východě.
Předložení důkazů bude tak přesvědčivé, že nemohou být odmítnuty na základě předchozích případů manipulace veřejného mínění proto, aby se dosáhlo egoistických soukromých zájmů. Rusko tvrdí, že v Americe ne poprvé nastrčili a vraždili své občany proto, aby získali záminku k vojenské intervenci v cizí zemi. V případě útoku 11. září budou sloužit jako důkaz satelitní snímky.

V případě úspěchu budou následkem Putinovy taktiky pro americkou vládu samé nepříjemnosti. Důvěryhodnost vlády bude oslabena, ve městech začnou masové protesty přecházející v povstání – takový obraz malují američtí analytici. A jak bude USA vypadat na světové politické scéně? Opodstatněnost pozice USA jako vůdce v boji proti mezinárodnímu terorismu bude podkopaná, toho najednou mohou využít nepřátelské státy a islámští teroristé.

Nenechte se zmást takovým ošklivým scénářem, reálný vývoj situace může být ještě horší – varují experti.

https://www.youtube.com/watch?v=uow3AudGLRU&feature=youtu.be

(suenee.cz, foto: Pixabay, video: Youtube)

Přejít nahoru