Muž byl odsouzen za plácnutí ženy přes zadek

Kdybych strávil noc v Paříži, byl bych odsouzen k několika trestům jako sériový zločinec, píše autor článku v SKB NEWS.  Jaká zaostalá země!

Muž byl odsouzen ke třem měsícům nejen za plácnutí ženy přes zadek, ale také, že dělal poznámky o jejím těle.

Muž byl údajně pod vlivem alkoholu, když plácnul přes zadek  21letou ženu v přeplněném autobuse a urážlivě komentoval její prsa. Rozčilený řidič autobusu odmítl otevřít dveře, dokud policie nepřijde muže zatknout.

Soudce v městě Evry, jižně od Paříže, odsoudil 30letého muže  na tři měsíce nepodmíněně za sexuálně agresivní činy a 300 euro za urážející poznámky.

Pokuta byla udělena poprvé po zavedení  nových francouzských právních předpisů, aby zabránily sexistickým poznámkám a obtěžování pohvizdováním, které se staly samozřejmostí vůči ženám. Zákon o obtěžování také stanoví pokuty až do výše 750 eur.

Ministryně pro rovnost žen a mužů, která významně přispěla k prosazení zákona, Marlène Schiappová uvítala rozhodnutí soudu na Twitteru: „Bravo za odvahu řidiče autobusu a za  uložení trestu.“

Proč Bůh dělá ženy se zadkem, když nejsou určeny k plácnutí? Ptá se autor článku.

Ano, ten odsouzený muž byl běloch. Jinak by se ho řidič autobusu neodvážil zadržet a soud by se neodvážil usvědčit migranta s tmavou pletí, tito  lidé se ve Francii neodsuzují i když jde o znásilnění.

Můžeme se také domnívat, že ta  žena byla z anti-evropského levicového spektra, protože Francouzka by to tolerovala…

Je zřejmé, že bílý muž má být zcela potlačen zákonem jako potenciální inseminátor bílých žen, ale  noví Francouzi  z Afriky a islamisti mají povoleno  znásilňování francouzských žen.

(prvnizpravy.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru