Nakupujte chytře – s webem AkcniCeny.cz

Získáte tak okamžitý přehled o velké části trhu. Pouze párkrát kliknete a ihned vidíte, zda má zboží z vašeho nákupního seznamu v akci i některý okolní prodejce. Anebo, má-li ho více prodejců, snadno zjistíte, která nabídka je nejlepší. K dispozici je i historický vývoj cen, díky kterému porovnáte, zda jsou aktuální akční nabídky opravdu výhodné.

AkcniCeny.cz nabízejí jak náhledy na elektronické letáky (aktuální leták Kaufland, aktuální leták Tesco…), tak výpisy zlevněného zboží podle kategorií, např. pivo v akci, máslo v akci, plenky v akci, televize v akci a podobně. Konkrétní přání lze vepsat i do vyhledávacího řádku – systém v mžiku roztřídí letáky, prodejny i výrobky. Vždy se rychle dopracujete k tomu, co vás právě zajímá. Uvažte, kolik ušetříte času oproti zdlouhavému listování papírovými letáky či surfování na internetu. Na portálu naleznete i adresu nejbližší prodejny vybraného řetězce a její otevírací dobu. Kvalitu nakupovaných produktů podpoří také zveřejněné spotřebitelské testy.

Web má i bezplatného Strážce slev

Právě teď najdete na webu AkcniCeny.cz téměř 200 kategorií naplněných zlevněným zbožím. Ale to ještě není všechno. Abyste měli při nákupech co největší pohodlí, je zde i bezplatná funkce Strážce slev. Nastavíte si do ní, jaký typ slevy má hlídat, a už pouze čekáte na e-mail s upozorněním, že Strážce požadovanou slevu objevil. Uživatelé si nejčastěji nechávají hlídat ceny másla, mléka, piva, oleje, cukru či kávy, ale možné je prakticky cokoli. Kromě specifikace zboží v systému zadáte i jeho požadovanou cenu po slevě, upřednostňované prodejce a lhůtu pro monitorování slevy.

Nevhazovat letáky! (Sleduji AkcniCeny.cz)

Zkrátka, s webem AkcniCeny.cz budete od první chvíle nakupovat výrobky ve stoprocentní kvalitě mnohem levněji. Jak potraviny, drogerii či oblečení, tak třeba vybavení domácnosti a zahrady, takže ušetříte významné částky. Vyzkoušejte si, jaký komfort vám nabízí! A na poštovní schránku můžete rovnou nalepit cedulku „Nevhazovat letáky“ – jsou teď totiž úplně zbytečné…

(foto: Shutterstock)

Přejít nahoru