Podle organizace CSPI bude mít globální pakt o migraci zásadní dopad na západní civilizaci

Vláda na středečním ranním jednání o paktu diskutovala a podle všeho jej příští týden odmítne. Podklady k tomu má připravit čerstvý ministr zahraničí za ČSSD Tomáš Petříček. Pakt předběžně schválily všechny členské země OSN s výjimkou USA, nyní jej ale odmítá například i Rakousko či Maďarsko. Ve své tiskové zprávě se exkluzivně pro ceskoaktualne.cz vyjádřila organizace CSPI Česká republika s tím, že globální pakt o migraci vytváří příznivé podmínky pro islámskou migraci.

Myslí si, že z tohoto důvodu je nezbytná znalost politického principu hidžry, tj. islámské migrace. “Hidžra následuje příklad nastolený Mohamedem, na který se odkazuje i korán. Hidžra je pro islám sociálně i ekonomicky velmi výhodná. Pokud tomu není právními prostředky zabráněno, postupně vyhlazuje neislámskou hostitelskou kulturu a nahrazuje ji islámskou civilizací,” píše v tiskovém prohlášení organizace CSPI Česká republika.

Jak dále uvádí “V roce 1973 Evropské hospodářské společenství a Liga arabských států společně založily Euro-Arabský dialog (EAD). Pod názvem „dialog“ vytvořily mocnou politickou a právní strukturu, která pokrývá veškeré vztahy mezi Evropou a arabským světem. V rámci ujednání byla jako důležitá součást vzájemných vztahů řešena otázka migrace, která je Arabskou asociací formulována takto: „Asociace požaduje, aby vlády evropských států sjednaly právní opatření týkající se volného pohybu… společně s ohledem na základní práva imigrantů pracujících v Evropě: tato práva musí být rovnocenná s právy občanů evropských států“.

Podle stanoviska organizace CSPI Česká republika je konečným cílem paktu ustanovit regulovanou migraci. “Pojem „regulovaná migrace“ je v paktu zmíněn celkem pětadvacetkrát. Souhrn cílů a opatření identifikuje migranta jako subjekt, který nepodléhá evropskému právu. Evropské právo má být upraveno tak, aby se usnadnil proces příchodu a usídlení migrantů v souladu s jejich kulturou”. CSPI Česká republika si myslí, že globální pakt zásadním způsobem ohrožuje evropskou kulturu. Podle ní globální pakt vytváří základy pro plynulý proces islamizace členských států OSN a zároveň podkopává existující právní systém a suverenitu členských států. “Pakt používá právní kroky založené na nediskriminačním přístupu, s cílem zajistit převahu islámské migrace, tj. hidžry s časovým harmonogramem navrženým Arabskou asociací. Postupem času to povede k tomu, že si islám hostitelskou zemi skrze demografii podrobí”.

(SCa, www.ceskoaktualnec.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru