VIDEO Jaromír Soukup poslal Pavla Novotného do p*dele: Nemáš koule! Blbá prasárna, jako s tím Babišem

Soukup začal tím, že ho maminka vychovala tak, aby chránil slabší pohlaví, zvláště svou partnerku.

A zmínil, že si v pátek v Blesku přečetl, že ho řídí jeho manželka, Kateřina Brožová. „Vůbec tam bylo nasekáno tolik blbostí, že mě to pořádně zvedlo ze židle,“ rozčiloval se Soukup a dodal: „Co to má jako být? Pokud někomu lezu krkem, tak ať si to vyřídí se mnou. Ale tahat do toho moji partnerku je eklhaft a obyčejná prasárna. Úplně stejně blbá a hloupá, jako když na Andreje Babiše vytáhli kauzu jeho syna a polovina novinářů řešila, jak často se se svými dětmi potkává, co spolu řeší a kdo z nich má jakou nemoc,“ přirovnal se Soukup k premiérovi. Těm, kteří ho nemají rádi, vzkázal, že to chápe a dokáže s tím žít, nicméně nesnese, aby se někdo navážel do jeho rodiny a nejbližších.

VIDEO zde

O viníkovi měl Jaromír Soukup jasno. Prý je to Pavel Novotný, který si potřeboval ulevit za to, že ho Soukup z TV Barrandov vyhodil. Soukup se rozhodl, že tedy oznámí veřejně: „Pavla Novotného, teď nově starostu Řeporyjí, ale předtím novináře, jsem vyhodil proto, že porušil dohodu, kterou jsme spolu měli. Já ho totiž vyrazil za to, že on nepracoval. Co nepracoval, on doslova nedělal vůbec nic. Seděl u nás v podnikové kavárně a kecal a kecal. A já fakt nevim, proč bych takovým lidem měl platit desítky tisíc za měsíc. A to byl jeden jediný důvod k vyhazovu, nic jiného. Všechny další kecy, který ten Pavel Novotný, novodobý politik, okolo toho šíří, jsou jen pomluvy a lži.“

Pavel Novotný prý „ani nemá koule“ k tomu, aby to Soukupovi řekl do očí a mstí se mu přes partnerku, myslí si ředitel Barrandova. Soukup to označil za srabárnu a řekl, že by se měl Novotný připravit na to, že bude reagovat jako on. „Víte, říci o někom, že je úspěšný jenom díky svému partnerovi, je prasárna a opravdu nechápu, že zrovna Pavel Novotný toto nechápe. Tedy chápe,“ vysvětloval Soukup a následně měl pro Pavla Novotného poslední vzkaz: „Takže Pavle, prosim tě, jdi do p*dele. Víš proč.“

Pavel Novotný dříve na TV Barrandov dělal dramaturga a také moderátora. V rozhovorech se chlubil autorstvím několika kontroverzních tabulí v Soukupových pořadech. A o svém vyhazovu z TV Barrandov má jinou verzi než tu, kterou nyní ohlásil Jaromír Soukup. Velice krátce ji sdělil na DVTV: „Odešel jsem z Barrandova kvůli Kateřině Brožové. Tečka. Víc to nebudu řešit. Musel jsem odejít kvůli Brožové. Já dokážu bojovat s lecčím a za leckoho, jako profesionál, ale s milenkou generálního ředitele se prát nedovedu,“ řekl Novotný a ještě dodal, že porušil předsevzetí. „Řekli jsme si se Soukupem před několika lety, protože se známe dlouho, že spolu po dobu jeho vztahu s Brožovou nebudeme pracovat, to jsme porušili a taky to tak dopadlo. To je vše, co k tomu řeknu, nechci, aby mi volal,“ vysvětlil svůj odchod, který prý byl bleskový, Novotný, a pochválil Soukupa, že ho držel dlouho, zejména proto, proti komu stál.

Soukupova nynější slova okomentoval na Facebooku. „Mirek Soukup mi věnoval úvod své zpravodajské relace a poslal mě v ní do prdele. To je jednou za život! Co je však pro mě podstatné – konečně mám argument pro všechny ty, co mi předhazují, že jsem pro Mirka – kterého mám stále rád a necítím proti němu zášť – pracoval.

Nepracoval! Nepodílel jsem se na tom. Seděl jsem v kavárně a kecal! Nic víc. Já jsem nevinej,“ využil bývalý bulvární novinář a nynější starosta Soukupových slov. „Děkuju Mirku!“ poděkoval Soukupovi.

(parlamentnilisty.cz, foto: Facebook)

Přejít nahoru