To je od Karla Schwarzenberga nehorázná drzost…

Dnes už nemáme výmluvu okupace, ať už protektorátní německé či sovětské normalizační. Nyní jsme svobodný národ a naši představitelé to dělají zcela dobrovolně a z vlastní vůle. Očividně jsme od Mnichova ztratili veškerý cit pro čest našeho národa. Vím, že to někomu bude znít zastarale jako z minulých dob, ale právě o to bychom měli zpátky usilovat.“

Pokud tady někdo někomu poklonkoval, tak to byl Karel Schwarzenberg, který vytrvale poklonkuje Bruselu, Berlínu a Washingtonu. On prosadil jako tehdejší ministr zahraničí Topolánkovy vlády Lisabonskou smlouvu, která zakotvuje společnou migrančí politiku. Díky Schwarzenbergovi již nejsme svobodný národ. Je to on, kdo chce, abychom zůstali s Evropskou unií na věčné časy.

Byl to Schwarzenberg, kdo se zúčastnil jednání globalistů a mocipánů světa na setkání skupiny Bilderberg. Byl to on, kdo prosadil přání Američanů, abych Česká republika uznala samozvaný stát Kosovo.

„Já jsem vždy říkal, a na tom trvám, že to, co jsme v roce 45 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda, včetně prezidenta Beneše, ocitla v Haagu,“ řekl Schwarzenberg o Benešových dekretech. To není poklonkování Němcům?

A Schwarzenberg také před časem hovořil podobným jazykem jako přední český kolaborant Emanuel Moravec. „Kdybych se stal prezidentem, zajisté bych si uvědomil zásadní věc. Podíval bych se na světovou mapu a zjistil bych, kolik velkoměst na světě už má víc obyvatel než celá Česká republika. (…) My si musíme uvědomit, že naším nejdůležitějším spojencem bylo, je a bude Německo. Za svůj první úkol bych proto považoval co nejlepší vztahy s Německem,“ řekl Schwarzenberg v srpnu 2011.

Kde Schwarzenberg bere tu drzost, že si bere do úst český národ? On, který celou svou politickou kariéru prosazuje, abychom poklonkovali Evropské unii, Německu a Spojeným státům! Hnutí SPD udělá maximum pro to, abychom znovu byli svobodným národem. Budeme potřebovat vaši podporu, přátelé.

(zdroj: euportal.cz, foto: archiv)

Přejít nahoru