Stanley Fatmax, značka nářadí pro každého, kdo ocení kvalitu a spolehlivost

Hledáte-li elektrické ruční nářadí vhodné jak k profesionálnímu využití, tak pro běžné práce v domácnosti, dílně či v garáži, pak neuděláte špatně, když se rozhodnete pro nářadí značky Stanley Fatmax. Hlavními přednostmi tohoto elektronářadí je vysoký výkon, skvělý design a dlouhá životnost. Spotřebitelé z řad profesionálních řemeslníků, firem i soukromých osob, mají na výběr různé typy elektrických i akumulátorových vrtaček, dále akumulátorová kladiva, brusky nebo akumulátorové ruční kotoučové pily, to vše včetně veškerého příslušenství. V nabídce nechybí ani úložné systémy, boxy, kufry, brašny, stojany, ruční nářadí a mnoho dalšího.

Aku vrtačky, bez nich se neobejde žádný kutil

Mezi nejdůležitější elektronářadí patří jistě aku vrtačky. Hlavní výhodou ručního akumulátorového nářadí je mobilita a nezávislost na přívodu elektrického proudu. Aku vrtačky od Stanley Fatmax mají další přednost v tom, že jsou v jejich výbavě dva akumulátory, takže baterii při vybití vyměníte. Vybitou baterii vložíte do nabíječky, takže nemusíte práci vůbec přerušit a čekat na nabití. Aku vrtačky jsou vesměs dvourychlostní a vrtání do betonu a jiných tvrdých materiálů usnadní příklep. Toto nářadí je dnes běžným vybavením dílen, garáží i domácností. Aku vrtačku využijete při různých montážních pracích, jako je připevňování obrazů, poliček nebo sešroubování rozloženého nábytku. Kromě běžných aku vrtaček jsou k dispozici i aku vrtačky bezuhlíkové.

Zapojte do práce moderní laserovou techniku

Stanley Fatmax má ve svém arzenálu širokou nabídku laserové techniky, která zahrnuje laserové dálkoměry a křížové, bodové i linkové lasery. Nechybí ani populární rotační lasery. V této kategorii najdete moderní přístroje sloužící k měření vodorovné nebo skloněné roviny. Proto se rotační lasery uplatňují zejména ve stavebnictví, při projektování vodních nádrží a jiných velkých děl. Při práci v terénu se rotační laser sám automaticky urovná do roviny a poté začne vysílat laserový paprsek v rovině, kterou mu obsluha zadá, tedy v rovině vodorovné nebo skloněné. K profesionálním účelům je v nabídce několik typů rotačních laserů.

Stanley Fatmax

Značka Stanley Fatmax je známa jak profesionálním řemeslníkům, tak domácím kutilům. Vyrábí ruční elektronářadí a akumulátorové nářadí, které je již více než 175 let synonymem vysoké kvality, spolehlivosti a dlouhé životnosti. Zájemci mohou vybírat nářadí této značky i z pohodlí domova a to díky oficiálnímu eshopu Stanley-fatmax.cz, kde se sortiment nachází.

(Tisková zpráva, foto: Fatmax)

 

Přejít nahoru