Silná imunita neznamená, že nás chřipka obejde

Silná imunita je základem pevného zdraví. Mnoho z nás proto zcela správně vlastní imunitu posiluje. Když nás potká chřipka, neznamená to, že nás obejde obloukem. Virus tak či onak pronikne do našeho těla. Je však rozdíl, jaké škody napáchá v organismu s imunitou silnou a naopak s průměrnou či oslabenou.

Za prvé silná imunita je zdatným protivníkem pro virus. Příznaky zápasu v podobě horečky, kašle, rýmy, slabosti, únavy jsou tak mizivé, že nás neskolí do postele.

Za druhé silná imunita nevyžaduje nutně antibiotika, která nadměrně zatěžují játra. Obzvláště v případě, kdy nás v důsledku oslabené imunity virus napadá znovu a jsme nuceni antibiotika užívat opakovaně.

Silná imunita má základ v přírodě. Kdyby tomu tak nebylo, pravděpodobně jako lidstvo bychom dávno vymřeli. Přírodní prostředky tady byly odjakživa, zatímco moderní „léky“ jsou tady jen chvíli.

Stavebním kamenem je přírodní vitamin C. Ideálně z čerstvého ovoce a zeleniny, což hlavně v zimě je ale problém. Náhradou se zdá být kyselé zelí, ale zkuste jej jíst každý den.

Proto sami upřednostňujeme přírodní vitamin C v podobě brazilského ovoce Camu Camu. Už jen čtyři kapsle denně nám dodají 100 mg vitaminu C, což je 1,6x více než je doporučená denní dávka.

Silná imunita je také spojená s užíváním Sangre de Drago, což v překladu znamená Dračí krev. S pravidelným užíváním Sangre de drago dochází ke zlepšení stavu žaludeční sliznice, což posiluje imunitu, jelikož nežádoucí organismy včetně virů chřipky tak snadno nemohou proniknout do vašeho těla přes trávicí systém.

A samozřejmě na závěr doporučujeme Grepové jádro. Posiluje imunitu, jelikož funguje jako naprosto přirozené, tělo nezatěžující přírodní antibiotikum.

(zdroj: energiezivota.com, foto: University of Oxford)

Přejít nahoru