Šéf AfD je novým spolkovým kancléřem!

Poté, co režim Merkelové  uvrhl Německo do politické a ekonomické krize,  způsobil obrovský nárůst chudoby a eliminoval podpisem Migrační dohody ústavní pořádek a protože koneckonců moc pochází od lidu, tak Alexander Gauland v neděli složil přísahu před Bundestagem. Alice Weidel, předsedkyně parlamentního klubu AfD přebírá funkci vicekancléřky.

Šéf AFD oznámil, že jedná v souladu s článkem 20 ústavy, odst. 4, který praví, že proti každému, kdo se zaváže k porušení ústavy, mají všichni Němci právo se vzepřít, pokud neexistují jiné způsoby jak situaci zvládnout.

Alexander Gauland oznámil, že Angela Merkelová už není kancléřkou. Zatímco vláda a veřejné služby, policie a ozbrojené síly i nadále fungují normálně, a Angela Merkelová pracuje jako obvykle v úřadu spolkové kancléřky, tak Čína, Írán i Rusko oficiálně uznalo Alexandera Gaulanda právoplatným kancléřem Německa.

“Tento článek je samozřejmě úplná absurdita,” přiznává autor. “Fake a aprílový žert!” Před dvěma dny však Angela Merkelová vyzvala k nové prezidentské volbě ve Venezuele a zdůraznila, že obyvatelé Venezuely musí hájit své zájmy. ”

„Pravda je, že není jasné, zda Merkelová tuší, že by Němci mohli udělat totéž proti ní,” píše ironicky autor článku.

(zdroj: prvnizpravy.cz, foto: Die Zeit)

Přejít nahoru