Znásilněná, pobodaná a rozporcovaná zaživa

Objevují se nové hrozivé detaily o smrti Pamely Mastropietro. Odhalil je «kajícník» Vincenzo Marino – zadržen coby člen mafie, který se před časem rozhodl kolaborovat s justicí. Byl  slyšen jako supersvědek během druhého líčení před Soudním dvorem  «Corte di Assise» ve městě Macerata, kde se ten hrůzný čin před časem odehrál. Vincenzo Marino byl Oseghalem v cele, ve vězení v Ascoli Piceno a právě tam vyslyšel jeho otřesné přiznání  k vraždě Pamely.

Podle toho, co Marino vypověděl během dnešního slyšení, imigrant měl bodnout Pamelu do jater okamžitě po pohlavním styku:

„Desmond Lucky odešel, Oseghale se ji snažil vskřísit vodou na obličeji a ona se probrala. Oseghale se svlékl, ona byla vzhůru“, ale měla „oči obrácené vzhůru“ a „měli kompletní pohlavní styk “. Pak „dívka chtěla jít domů, do Říma, protože měla vlak, řekla, že ho jinak udá. Měli potyčku, strkali do sebe,  Oseghale jí píchnul do výšky jater a po prvním bodnutí Pamela klesla na zemi “

Ale tady to neskončilo. Stále dle výpovědi svědka,  Oseghale po tom co zasáhl dívku,  šel do parku  Diaz požádat o pomoc  kolegu, marně  a tak se pak vrátil domů.

„Byl přesvědčen, že Pamela bude mrtvá a tak jí začal od nohy rozřezávat. Dívka se začala hýbat a naříkat a tak ji bodnul podruhé “.

Co se týče možných pomocníků v zavraždění dívky, svědek řekl v soudní síni, že Oseghale nikoho nejmenoval.  Navíc NIgerijec použil bělidlo, aby smazal stopy.

„Omyl ji bělidlem, protože tak by se nemělo poznat, zda zemřela na předávkování nebo jestli byla zavražděna,“ dodal. „Říkal, že měl v lednici pytel kam  chtěl dát kusy, ale nevešli se, a tak že jí musel rozřezat  a dal ji do dvou kufrů,“ pokračuje svědek ve vyprávění toho s čím se mu Oseghale svěřil. Zavolal taxík, ale když byl v autě, “jeho manželka ho zavolala a on zpanikařil,” dodal svědek.

Podrobnosti ze slyšení  publikovala 6.3.2019 v deníku il Giornale Aurora Vigne. 

Stále v deníku il Giornale, dne 20.02.2019 publikoval Renato Zuccheri nísledující  …

Innocent Oseghale, který vždy  trval na své nevině, by mohl být skutečný viník brutální vraždy dívky

Prozradil to Vincenzo Marino, bývalý  šéf kalábrijské mafie a nyní kolaborant  justice. V cele mu Oseghale řekl, že je jeden z vůdců nigerijské mafie v Itálii, pověřený zajistit spojení mezi kriminální  buňkou  ve městě Padova a Castelvolturno (Caserta).

„Kromě toho, dle Marina, by Oseghale také řekl: “Dám  ti sto tisíc eur, pokud mi dosvědčíš, že víš, že Pamela zemřela na předávkování. Peníze ti přijdou  z Castelvolturna prostřednictvím právníků “.

 

Vyšetřovatelé věří spolehlivým svědectvím vězně a to z důvodu, že pro soudce je to co vyprávěl Marino tak podrobné a s tak přesnými detaily, které mu mohl sdělit pouze autor vraždy. Navíc je důležité připomenout, že svědectví Marina již byly užitečné k zatčení významných osobností “ndranghety”.

Navíc existuje další otázka, kvůli které se soudci přiklání ve prospěch těchto svědectví. Nikdo totiž nechápe, kdo platí Oseghaleovy právní poplatky.

Vždyť údajný vrah Pamely by tuto částku peněz neměl mít:

„Nigerijce zastupují 2 právníci, kteří zase využívají služeb mnoha dalších konzultantů.

Tato věc je i dokonce předmětem parlamentní otázky, kterou předložil  představitel Ligy, Giorgio Latini Ligy:  

„Jak si Innocent může dovolit je platit, když  z šetření vyplývá, že  je nemajetný a nezaměstnaný? “.

A tady z Marinova svědectví vychází na povrch, že Nigerijec je jedním z vedoucích představitelů Black Cats, mocné organizace nigerijské mafie. Možná právě tento konkrétní detail by mohl mít zásadní význam pro pochopení úlohy Oshegaleho ve vraždě dívky, ale také vazbou mezi brutální vraždou a velmi nebezpečnou nigerijskou mafií.

(zdroj: svobodnenoviny.eu, foto: National Vanguard)

Přejít nahoru