Obama

Obama bude v Německu dávat „knížecí rady“ za knížecí peníze

Ale tyto knížecí rady  nebude dávat zadarmo, ale za knížecí odměnu, která může podle Deutsche Wirtschafts  Nachrichten činit až 400.000 dolarů.

Čtvrtého dubna, bývalý americký prezident Barack Obama se zúčastní hodinového rozhovoru na summitu světových vůdců v Kolíně nad Rýnem.

Tři týdny před summitem již byla prodána třetina z 15.000 vstupenek. Ceny se pohybují od 70 euro do 5.000 euro. Existují také speciální “zlaté vstupenky”, těch je jenom 100 a kromě jiného umožňují účastnit se večeře s bývalou hlavou Bílého domu a vyfotí se s ním.

Alexander Müller, organizátor akce, prozradil, že dva roky trvalo než přesvědčili Baracka Obamu k účasti na summitu. Bývalý americký prezident přiletí do Kolína soukromým letadlem  a stráví zde jednu noc.

Kolik peněz Obama dostane za svůj projev není známo, ale v roce 2017, několik dní poté, co ho v Bílém domě vystřídal Donald Trump, se politik zúčastnil podobné akce, která mu vynesla 400.000 dolarů.

Během rozhovoru Obama vysvětlí, jaké vlastnosti by měl mít moderní vůdce. Nejvíce prodávaný autor z USA, John Streleky, podnikatel z Bonnu, Frank Thelen a “trenérka” manažerů Sabina Asgodom, s ním budou na summitu mluvit.

(zdroj: prvnizpravy.cz, foto: archiv)

Přejít nahoru