Dánská politička: Když bude Švédsko arabskou zemí, tak ukončíme vztahy

„Když Švédsko selže a přestane být švédské, bude to mít dopad i na nás ostatní,“ říká poslankyně.

Švédskou imigrační politiku popisuje jako „laxní a slabou“. Švédsko „podle ní nechápe, jak je nebezpečná masová migrace“, a politička vidí sousední zemi jako odrazující příklad.

„Když Švédsko selže a přestane být švédské, ovlivní nás to také a nemůžeme udržet pasovou unii mezi našimi zeměmi,“ říká pro Fokus.

„Se Švédy máme spoustu společného a jsme si blízcí, ale když se de facto stanou arabským „Středním východem“, už nebudeme mít tolik společného,“ pokračuje Marie Krarupová, dánská poslankyně.

Fokus také píše, že Krarupová a Dánská lidová strana nechtějí, aby se migranti naučili dánštinu nebo dostali práci, místo toho by měli být posláni co nejdříve domů.

„Pokud vám bude udělen azyl, obdržíte povolení k dočasnému pobytu, pak budete bydlet v Dánsku, dokud nebudete posláni domů. A vy byste měli být připraveni být kdykoliv posláni domů, “ říká poslankyně.

Závěrem rozhovoru uvedla, jak byli šokováni její kolegové, když navštívili Malmö a viděli tam ghetta a kriminalitu na vlastní oči.

Zdá se , že nikdo nemá strach z toho, že Švédsko má v zemi přibližně jeden milion muslimů, z nichž mnozí pronikli do politických stran, aby prosazovali své vlastní zájmy. Otázkou je, kdy muslimové ve Švédsku vytvoří vlastní stranu.

V Belgii byla islámská strana v posledních letech velmi úspěšná se svými politickými cíli, jako je to, aby se země stala „100% islámským státem“ a zavedením práva šaría. Říká se, že Belgie bude mít muslimskou většinu za pouhých 12 let.

„Jediným řešením pro Švédsko je začít masovou repatriaci lidí, kteří si myslí, že je zde „haram – zakázané“,  kteří se nechtějí stát součástí společnosti a odmítají asimilaci,“ doporučuje Mona Walterová, somálská žena, která přišla do Švédska v 90. letech.

„Pokud to neuděláme, tak islám převezme během 50 let moc nad Švédskem a demograficky je to velmi jasné Švédové jako národ skončí během 100 let,“  uzavírá Mona Walterová.

(zdroj: prvnizpravy.cz, foto: Jyllands-Posten.dik)

Přejít nahoru