Už jste o tom slyšeli? eJOY® LONG, přípravek určený pro zlepšení mužské sexuální výkonnosti, je už i u nás!

Problémy se sexuálnym životem se zdaleka netýká jen mužů ve vyšším věku. Statistiky jsou neúprosné, počet mužů s problémovou erekcí nebo nedostatečnou výdrží počas milování neustále stoupá. Díky kombinaci dlouholetých zkušeností a postupu ve vědě je však řešení na dosah a to pro každého.

eJoy® LONG je to nejlepší z  nejlepšího

Značka eJoy® není u  nás žádný nováček, přípravek určený pro muže na zvýšení jejich výkonu v  podobě tablet prodává na našem trhu již několik let. Začátkem roku však uvedla úplnou novinku a  to eJoy® LONG.

Jde také o  pilulky na perorální užití, které obsahují směs až 7 účinných látek přírodního charakteru a  kombinují to nejlepší z  nejlepšího.

Základem jsou rostlinné extrakty, konkrétně z  Kotvičníku zemního, řeřicha peruánské a  ze Ženšenu. Jedná se o  byliny využívané staletí na zvýšení testosteronu, zlepšení prokrvení pohlavního údu a   na prodloužení pohlavního styku z pohledu dráždivosti a  ejakulace.

eJoy® LONG k  těmto třem bylinným složkám přidává aminokyseliny L-Arginin a  L-Citrulin, které významně pomáhají na erekci a  její prodloužení. Na rozdíl od konkurence jsou zde tyto dvě složky zastoupeny ve vyšším poměru a  tak je jejich účinek ještě výraznější.

Posledními dvěma důležitými látkami jsou vitamíny, konkrétně C a  D. Jejich úkolem je zlepšit pohyblivost spermií a  jde o   jedny z  nejlepších přírodních antioxidantů, které zpomalují stárnutí buněk a  podporují celkovou vitalitu.

4 důležité pozitivní účinky

Stejně jako původní přípravek eJoy®, i novinka eJoy® LONG pomáhá mužům zvýšit kvalitu jejich sexuálního života komplexně. Nejprve se však zaměřuje právě na prodloužení pohlavního styku, konkrétně na oddálení vyvrcholení.

Tento účinek je dosažen zlepšením dlouhodobého prokrvení penisu během erekce, čili přichází k  prodloužení ztopoření, ale i působením na vzrušivost během pohlavního styku. Výsledkem tak jsou delší udržení erekce a   oddálení ejakulace.

Komplexní složení a   široká kombinace účinných látek však pomáhají i na zvýšení libida a  to působením na hladinu testosteronu. Rychlejší je i nástup erekce po vzrušení, což je zásluhou hlavně aminokyselin. Tyto účinky jsou pro zlepšení mužské sexuální výkonnosti také velmi důležité.

Bezproblémové užívání a   jednoduché dávkování

Pokud si myslíte, že na složitý problém, jakým problémy se sexuálním životem nepochybně jsou, musí existovat jen složité řešení, eJoy® LONG vás velmi rychle vyvede z  omylu.

Dávkování tablet je tak jednoduché, že nic lépe se už zřejmě vymyslet nedá. Stačí si jen 30 minut před pohlavním stykem dát dvě tabletky a  pak už jen počkat na první účinky. Za den přitom můžete užít až 4 tablety, takže spokojeni budou i muži s  nadprůměrným apetitem!

Užívání je možné jednorázově, jednou za čas, ale i pravidelně, například každý den. eJoy® LONG je z tohoto pohledu bezproblémový, nemusíte se bát žádných v ýznamných vedlejších účinků. Ak budete chtít, můžete tabletky brát i několik měsíců, jejich efekt bude dokonce ještě silnější.

Žádné vyšetření, žádný recept, žádné starosti

eJoy® LONG je volně dostupný a  volně prodejný přípravek, což znamená, že abyste ho mohli koupit a   užívat, nepotřebujete absolvovat lékařské vyšetření a  ani mít předpis. Tabletky si dokonce víte objednat přímo z   omu.

Jejich výrobce má totiž oficiální zastoupení v   podobě eshopu i u nás, takže si přes www.ejoy.sk víte koupit eJoy® LONG z  pohodlí domova přes počítač, tablet nebo smartphone. Objednávku uděláte za pár minut a kurýr vám přípravek donese v diskrétním balíčku přímo domů.

Pokud chcete posílit svou sexuální výkonnost a dopřát sobě i partnerce lepší zážitek z   milování, určitě novinku eJoy® LONG vyzkoušejte. Uvidíte, že výsledek vás velmi příjemně překvapí.

(PR)

Přejít nahoru