HEGEMON A MULTIKULTI

A ještě to okomentoval takto?: „Musí opustit dálnici a počkají si do noci” a „Oni mají stále poruchy, defekty a navíc do nich narazil polský kamion”. Stát se to kdysi, tak by rozhořčené útoky z US ambasády (což byl před Trumpem všude po světě úřad protektora) nebraly konce. Naprosto tím Babiš dehonestoval „světového četníka“, tedy bývalého Hegemona a je ticho, protože tak to má právě v tuto dobu být. Dnes je již mnoha lidem, i těm bez konceptuálních znalostí, jasné, že novým nástupcem v roli světového lídra bude Čína.

 

Tzv. „obchodní válka“, kterou rozpoutal Trump, kádr Globálních elit (GE), jenž má za úkol/cíl sesadit USA ze světového „trůnu“, není ničím jiným než řídícím manévrem, který má osekat veškeré obchodní a ekonomické vazby mezi oběma státy, protože nový Hegemon musí být zcela samostatný ve veškerých aspektech řízení a fungování vlastní země. Právě proto mezi sebou Čína a USA vypovídají jednu smlouvu za druhou, přestávají obchodovat v klíčových komoditách, spolupracovat na projektech atd. Čína musí být zcela samostatná, pevně stát na nohách a proto musí získat vlastní zdrojovou stabilitu. Že snad tvrdím, že Trump pracuje v zájmu Číny? V žádném případě, „pouze“ plní úkoly jejichž cílem je výše popsané. Tím, že osekává v řízení chapadla US státních elit a dělá ze Států zcela běžnou zemi, zbavuje svět obrovské krize, která by skončila globálním válečným konfliktem. Stačí se podívat na, od řízení „odstřelené“, jestřáby z Pentagonu a hysterickou Clintonovou.

MYANMAR a zajímavý příběh o multikulturalismu

V Praze se otevře, po příjezdu státní poradkyně Myanmaru (Barmy) Su Ťij, jejich ambasáda. Možná si vzpomenete, že paní Su Ťij se proslavila svým nenásilným odporem proti vojenské juntě, za což byla řadu let držena v domácím vězení a nakonec i internována, aby se po letech dostala na příčky nejvyšší. Byla také kamarádkou p-rezidenta Havla a získala za svou činnost ve jménu humanity Nobelovu cenu míru. Jenže před několika málo lety došlo v Myanmaru k zajímavé události. Muslimští Rohingové napadli několik policejních stanic, zabili místní úředníky a začali násilím řešit to, že jako nepřizpůsobivá „náplava“ v buddhistické zemi, neměli místní občanství. A co udělala nositelka míru? To co by udělal, každý člověk, který neposlouchá instrukce zvenčí, není ničí loutkou a má jako prioritu chránit vlastní občany, tedy něco, co hoši a dívky poslouchající Brusel (a díky tomu US státní elity) ani náhodou nemají (že paní Merkel?). Poslala na nepřizpůsobivou menšinu armádu, která jich mnoho vyhnala (a také zabila) na území sousední Bangladéše, aby pak za nimi celé území zaminovali, aby se nemohli vrátit. Tvrdé opatření? Pokud nechcete dopadnout jako Srbové s Kosovem, tak vám nic jiného nezbývá. Jak řekl jeden místní buddhistický mnich „Vaše srdce může přetékat láskou, ale vedle vzteklého psa se nevyspíte“. Dnes je tento mnich stíhán místní vládou, protože i když armáda vše na čas uklidnila, tak on na ni neustále útočí, aby byla v ochraně svých občanů důslednější. A jak se vlastně Rohingové na Barmu dostali? Přivezli je tam samozřejmě britští kolonizátoři, což dělali běžně. V době druhé světové války udělali Britové z Rohingů speciální úderné jednotky pro boj s Japonskými okupanty, ale nepodařilo se to v míře jakou očekávali. Sotva Rohingy vycvičili a vyzbrojili, tak ti místo, aby začali bojovat proti Japonsku, tak začali s vražděním buddhistické většiny. A čím je tento příběh Su Ťij zajímavý? Že můžete být indoktrinovaný jakýmikoliv smyšlenými bláboly o multikulturalismu a liberalismu, můžete si před spaním pouštět Havlovy proslovy, nebo číst Halíkovy imitačně-provokační materiály, ale když se dostanete do skutečného střetu s jinou fanatickou kulturou, tak jde propaganda a nesmysly stranou. Multikulturalismus je lež, je to pouze nástroj těch co chápou více, jak přeformátovat svět ve svůj vlastní prospěch, s ohledem na kvalitnější způsoby řízení ovcí. To, že se u nás otevře ambasáda Myanmaru, který je liberály a jejich užitečnými idioty brán skoro jako „fašistický“ (Buddha by jistě zíral) stát, říká mnohem více o procesech v naší zemi, než ze zahraničí vyprovokované a řízené protesty proti naší vládě. Někteří lidé, ale udělají cokoliv, jen aby mohli být nástrojem v cizích rukou.

Všimli jste si kdy „může“ multikulturalismus bez výrazných krizí fungovat? Když celé území ovládá jeden despota, tedy diktátor, který drží vše silou za pomoci represí. Je jedno jestli to byl trockista Tito v Jugoslávii, britští kolonizátoři v Indii, na Srí Lance, Barmě, Africe atd., vojenská junta v Myanmaru, Kaddáfí v Lybii, Asad v Sýrii, marxisté v SSSR, mudžahedíni v Afghánistánu atd. Jakmile byli tyto diktátorské režimy svrženy a to buď změnou politiky (britský kolonialismus) a nebo zvenčí dovezeným „majdanem“, tak došlo vždy okamžitě k občanské válce, rozpadu státu na menší celky, k etnickým čistkám atd., jak nám dokonale načrtla válka na Ukrajině. Apropo Broz Tito – věděli jste o něm, že na jedné straně bojoval za bolševiky v Rusku a to přímo proti našim legionářům a na druhé svolal tisíce vojenských dobrovolníků na pomoc naší krásné zemi, když nás zradili v Mnichově? Pokud bychom do toho šli, tak by Jugoslávci (hlavně prý vlastenečtí Srbové, za což jsme se jim „odměnili“ při Jugoslávském konfliktu ) stáli po našem boku jako první. Ano, svět není černobílý, jak nám zkouší nalhat různí „dobroserové“

 

TRUMP a „KRÁLOVNA“

Trump navštívil „Velkou“ Británii, tedy tu zemi, ve které GE umožnili referendum o Brexitu s kladným výsledkem, který má ovšem zcela jiný řídící důvod, než jaký „exiťáci“ zamýšleli. Cílem nebyla „svoboda a samostatnost ostrovanů nad byrokratickým molochem EU“, ale naprostá dehonestace země v očích zbytku světa. K tomu si připočtěte nárůst neomarxismu a postupnou islamizaci a máte tu dalšího padlého „hegemona“, který již není střediskem koncentrace řízení. V celém světě se zase objevila videa, ve kterých to prý Trump „zpackal“ a neuklonil se, (otáčel se k ní zády atd.) královně matce, byť prý byl v protokolu pečlivě školen. A jeho paní snad školena nebyla, protože se chovala naprosto stejně? To co někdo považuje za chybu v řízení, je pro druhého naopak cílem. Trumpovi symbolicky zcela jasně ukázali, kde je místo „Velké“ Británie v potravním řetězci a že jejich dřívější „sláva“ je již minulostí.

Ti co tyto změny v celosvětovém řízení chápou „musí“ být odstraněni nohsledy US státních elit. V ČR je to jeden zkorumpovaný oligarcha a jeden stařec o holi. Je správné místo nich dosadit jen další loutky a krizi dál prodlužovat? Co myslíte?

(zdroj: nwoo.org, foto: archiv)

Přejít nahoru