USA – Rusko – Jižní Amerika – Black out – odstavování americké státní elity od globálního řízení pokračuje

Masakrování lidí fyzicky. Válka se vede mnoha prostředky a na mnoha úrovních. Bylo tomu tak vždy a není to nic nového. Třeba taková informační válka. Na Západě a v médiích se používá termín hybridní válka a to proto, aby byl zamlžen skutečný smysl. Dobrý termín („informační válka“) pomůže v chápání procesů a řízení, špatný termín („hybridní válka“) zamlží skutečný obsah před davem, aby si náhodou nespočítali jedna a jedna dohromady. Války jsou vedeny různými způsoby. Toliko na úvod.

Informace jsou zbraní, ale také zároveň nástroj jak válku odvrátit. Co kdyby bylo dopředu ve světovém tisku nějakým „prosáknutím informací“ před 31. srpnem 1939 ozvučeno, že Německo chystá nějakou provokační akci vůči Polsku. Nějaký false flag attack in Gliwic?
Venezuela: Na počátku převratu ve Venezuele jsem dne 29.ledna psal, že převrat nevyjde, že se jedná o past pro neokony a odstřihávání americké státní elity od vlády nad Jižní Amerikou, kterou mají pod palcem. Nevyšlo to. A to se snažili opravdu hodně. Ve Venezuele došlo i k plošným výpadkům elektřiny. Maduro označil za viníka USA.

Opakované black outy.

Většina lidí, kteří třeba i zavadí o tyto zprávy si stejně řekne, že za tím je Madurova neschopnost a že je to on kdo dovedl zemi do tohoto stavu atd.. Před několika dny došlo k velmi zajímavým událostem. Proběhly světovým tiskem, ale dohromady nebyly spojeny do souvislosti.

Komentátoři mlčí, analytici také. Jestli je to pouze cudné mlčení či hloupost, na tom teď nezáleží. New York Times zveřejnili článek o tom, že USA vedou a zintenzivňují kybernetické útoky proti ruským energetickým sítím. Co takový útok znamená? Instalovat škodlivé kódy do softweru a možnost ovládnout a vypnout klíčové uzly. A Trump reagoval.

Nebylo to pouhé bouchnutí do stolu, ale přímo exploze. Obvinil NYT z vlastizrady! Nevyvracel to, ale přímo je obvinil z vlastizrady a tím upoutal na článek celosvětovou pozornost. V NYT musela zavládnout panika a tak přímo odhalili celý proces. Museli, protože tohle by mohlo být fiasko a nedozírné následky pro členy redakce.

Zoufalá reakce redakce:
Redakce se bránila, že před otištěním poslala text do Bílého domu (to fakt mají ve zvyku?) k vyjádření a že nikdo včetně Johna Boltona nic nenamítal. Ale k Trumpovi se ten text oficiálně nedostal. Pochopme. Oficiálně se k Trumpovi ten text nedostal, ale Trump (vsadím botu) o článku NYT věděl. Jen vždy musíte být ofiko krytí. NYT běželi na vidle a splnili svůj úkol, aniž by věděli, co GE chtěli. Takže jdeme dále.

Z Ruské strany přišly reakce z více zdrojů. I FBS potvrdila, že neustále evidují útoky na ruské infrastruktury především dopravu, bankovnictví, energetiku a informační systémy státní moci. Zvláštní. Vždyť je nám předkládáno, že Rusko neustále vede kybernetické útoky proti Západa a především USA… A jeden článek NYT a ten Trump…

Operace Zkouška: Krátce po těchto událostech a zprávách došlo k obrovskému black outu v Jižní Americe.

Téměř padesát miliónů lidí v Argentině, Uruguay a v částech Brazílie a Paraguaye postihl výpadek proudu. Neví, co to bylo. Nikdy se tak masivní výpadek dodávky proudu nestal. A koho to zajímá? Přeci to je jen nějaká Jižní Amerika. Nějací domorodci z oštěpy tam pobíhají a tak beztak si za to můžou sami. Západní ovčan si toho nevšímá. Kdo by si s ní dělal hlavu? Zkouška proběhla na jedničku. Masivní black out lze zařídit. Ale má to háček. Teď to nemohou zařídit v Rusku, protože to bylo dopředu všechno zveřejněno a ukázáno. Informace a plány byly dopředu všem ukázány. A tímto manévrem i pokračuje a zesiluje odstřihávání Jižní Ameriky od řízení ze strany USA. Americké státní elitě nevychází jeden plán za druhým. Proč? Bo Trump.

(zdroj: nwoo.org, foto: archiv)

Přejít nahoru