Levice s mafií LGBT násilím odebírala děti. Děti byly poté zneužívané a týrané. Media se to snaží utajit …

V Itálii, stejně jako v ČR, jsou umělci na straně levičáků, slunčat, politiky EU… a kdo promluví jinak, je i v Itálii velmi atakován za jiný názor. Mlčení na Apeninském poloostrově, pokud jde o umělecký svět, prolomila až zpěvačka Laura Pausini. Hlavní média jsou totiž v područí bývalých levicových garnitur a snaží se ohromný skandál odebírání dětí zamlčet a bagatelizovat.

Např. tím, že přináší ohromné titulky ohledně německé pirátky a další “důležitější zprávy”… Ale ta záležitost je šílená: děti byly odebírané neoprávněně, bylo jim např. vykládáno, že rodiče zemřeli, byly upravovány jejich obrázky tak, že tam někdo dokresloval sexuální motivy, byly jim prováděny elektroškoky, byly zavírány do temných sklepů a další nechutné praktiky! Děti měly co nejdříve a za každou cenu zapomenout na původní rodiny, byly jim vnucovány myšlenky, že byly v původních rodinách týrány a znásilňovány.

A po adopcích, kde se točí velké peníze, byly mnohdy týrány či znásilňovány skutečně… Tolik v kostce, na co vlastně zpěvačka reaguje. A za celým skandálem nestojí nikdo jiný, než levicoví politici obce Bibbiano, kteří se snaží vše umlčet. A mají na své straně právě zaprodaná mainstreamová média…

(zdroj: eurabia.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru