Kde koupit či prodat použitý stroj?

Ať už budete v pozici kupujícího, který shání určitý stroj, nebo v pozici prodávajícího, pro kterého se jeho použité stroje stanou nepotřebnými, můžete se obrátit na prostředníka, kterým je Exapro.cz.

Tento prostředník má na internetu své webové stránky, které každý měsíc navštíví více než 300 tisíc zájemců. Ve své databázi má již přes 10 tisíc prodejců nejrůznějších strojů, takže pravděpodobnost, že zájemce sežene potřebný stroj je více než reálná. Tým specialistů Exapra pracuje zvlášť s oběma stranami, aby se ujistil, že každý bude uspokojen. Jakmile zjistí vzájemnou kompatibilitu obou stran, pomůže jim jejich obchodní transakci dokončit.

O jaké stroje se jedná?

Byla by škoda, aby použité stroje v jedné firmě stály nevyužité, když mohou sloužit někomu jinému. Zrovna tak je služba, kterou se zabývá Exapro, výhodná pro všechny, kteří právě shánějí určitý stroj.

Cílem specialistů Exapra je zajištění potřebných a kvalifikovaných poptávek pro prodejce a na druhé straně nalézt zájemcům stroj, který hledají a chtějí koupit. Týká se to nejrůznějších oblastí, od sektoru dřeva, železa, plastu, přes sektor tisku, balících strojů až po potravinářství nebo farmacii. Nemusí to tedy být pouze průmyslové stroje, ale i stroje a zařízení v energetice, textilu, chemii a v řadě jiných oborů.

Jak to funguje?

Pokud chcete určitý stroj prodat, nejprve jej vložíte na webové stránky Exapro.cz, odkud si vaši nabídku převezmou specialisté Exapra. Ti se postarají o překlad do devíti světových jazyků, takže počet potencionálních zájemců se rozšíří na celý svět.

Exapro si zakládá na aktivním přístupu, proto jednotlivé nabídky propaguje a nabízí je registrovaným zákazníkům v daném odvětví. Stejným způsobem jedná i v opačném případě, kdy se snaží pro kupujícího sehnat konkrétní stroj v databázi nabídek z celého světa. Pro prodávajícího i kupujícího je tato služba zdarma. Ideální je, když se stanete členy Exapro.cz, jelikož nebudete muset příště vyplňovat své kontaktní údaje a budete moci využívat dalších výhod registrovaných členů.

(PR, foto: Exapro)

Přejít nahoru