Krátke zprávy z domova: Místo výdělku v cizině otroctví: Policie obvinila trojici z obchodování s lidmi

Kriminalisté obvinili dva muže a ženu z Ústeckého kraje, které podezírají z obchodování s lidmi. Případ vyšetřují s kolegy z Velké Británie, kam zadržení podle policie lákali sociálně slabé lidi na výdělečnou práci, nakonec je ale zotročili. Soud obviněné poslal do vazby.

Více info novinky.cz

Osmnáctiletá řidička sjela na dálnici do příkopu. I přes dlouhou resuscitaci zemřela

Osmnáctiletá řidička zahynula v úterý večer na dálnici D56 mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem. Mladá žena skončila s havarovaným vozem v příkopě, vážným zraněním podlehla na místě tragédie.

Více info novinky.cz

Exnáměstkovi hradeckého primátora soud potvrdil podmínku. Zaplatit musí 23 milionů

Za předražený parkovací dům v Hradci Králové potvrdil někdejšímu náměstku tamějšího primátora Josefu Malířovi pražský vrchní soud tříletý podmíněný trest. Zároveň ale přidal k trestu i pětiletý zákaz činnosti a třísettisícový peněžitý trest. Malíř musí také nahradit třiadvacetimilionovou škodu. Verdikt je pravomocný.

Více info novinky.cz

Zapalte migranty, psala na Facebook. Čeká ji soud

Šestadvacetiletá žena z Plzně, která na Facebooku psala o zapalování autobusů s běženci, skončí přece jen před soudem. Pisatelku komentáře ke zprávě o zadržení migrantů na dálnici D5 původně potrestal správní orgán v Plzni pokutou 500 Kč za přestupek proti veřejnému pořádku.

Více info novinky.cz

Přejít nahoru