Krátke zprávy z domova: Žena nepřežila odběr vajíček, další bojovala o život. Lékaři osvobozeni

Po zákroku totiž zemřela jedna dárkyně, boj o život druhé se nakonec lékařům brněnských nemocnic podařilo vyhrát. Státní zastupitelství obžalovalo lékaře, který na klinice odběr prováděl, a jeho kolegu, jenž se podílel na péči o ženy po zákroku.

Více info Novinky.cz

Ve výtahové šachtě domu ve Vyškově našli těla dvou mladých lidí

Úmrtí dvou lidí, nalezených v přízemí bytového domu ve Vyškově, vyšetřují policisté. Podle policejní mluvčí Kamily Haraštové zatím nebylo zjištěno cizí zavinění. Televize Nova uvedla, že těla byla nalezena ve výtahové šachtě. Jednou z možných příčin úmrtí je sebevražda.

Více info Novinky.cz

Krutá pravda o smrti rodiny na přejezdu: Bratr táty Davida (†47) promluvil

Příbuzní rodiny, jejíž všichni čtyři členové zahynuli po střetu jejich auta s vlakem na přejezdu v Černožicích, se už se svými milovanými rozloučili, bolest ze ztráty však jen tak nepřejde. Smrt milovaného bratra Davida D. (†47), švagrové Veroniky (†32) a jejich dvou dcerek (†5 a †8) samozřejmě zasáhla i Davidova bratra Tomáše, který na zesnulé dojemně zavzpomínal.

Více info Blesk.cz

Invalida si vyjel na houby, po poruše vozíku ho našel až policejní vrtulník

Velká pátrací akce se rozjela ve středečních večerních hodinách na Prostějovsku, kde se muž senior vydal na elektrickém vozíku na houby a už se nevrátil. Nakonec se ho podařilo najít až po povolání vrtulníku s termovizí.

Více info iDnes.cz

Přejít nahoru