Jak vám může pomoci výživový poradce?

Stále přemýšlíte nad tím, jak zhubnout? A co se obrátit na odborníky, mezi něž patří výživoví poradci ze společnosti It‘s my life?

Co můžete od výživového poradce očekávat?

Nejprve se musíte objednat. Důležité je, abyste si před jeho návštěvou zapisovali vše, co denně jíte a pijete. Při první návštěvě si o vás výživový poradce musí zjistit potřebné údaje, mezi něž patří druh vaší práce, pohybové a sportovní aktivity, kterým se věnujete. Proběhne měření, které se týká procentuálního obsahu tuku a vody ve vašem těle a také bude zjišťovat váhu vašich kostí, neboť někteří lidé mají kosti těžší. Měření by pak mělo probíhat při každé návštěvě. Po zjištění potřebných údajů pro vás, do příští návštěvy, sestaví vhodný jídelníček. Také získáte předběžné informace k prozatímnímu stravování.

Jídelníček na míru

Pokud navštívíte web www.itsmylife.cz, naleznete zde velmi zajímavé a jednoduché recepty pro různé fáze hubnutí, využít můžete nabídku dietních programů, díky kterým získáte suroviny pro přípravu dietních jídel. Využít však můžete i služby výživových poradců, kteří vám připraví jídelníček na míru a to jak pro proteinovou dietu, tak i pro období po jejím skončení. Jídelníček připravují zkušení poradci, díky čemuž získáte dokonalý výživový plán, který splňuje všechny potřebné požadavky na vaše potřeby a který vás podpoří ve vašem zdravém a správném hubnutí. Jídelníček je vždy připravován ze surovin, které jsou běžně dostupné a je vhodný pro všechny, kteří se rozhodli pro změnu dosavadního způsobu stravování a životního stylu. Ocení jej i ti, kdo již dietní program ukončili, ale dále chtějí ve zdravém stravování pokračovat. Na odborníky, kteří ve společnosti pracují, se mohou obrátit i ti, kdo mají potravinové alergie či intoleranci na některé druhy potravin nebo ti, kdo zastávají alternativní způsob stravování.

(Itsmylife, PR)

Přejít nahoru