Krátke zprávy z domova: Karel Gott řešil finanční problémy: Dlužil 14 milionů a soudil se!

V Praze hořela garáž v rodinném domě, jeden člověk nepřežil

V Kutnohorské ulici v pražských Dolních Měcholupech hořela v noci na čtvrtek garáž v rodinném domě. Dům muselo opustit celkem sedmadvacet lidí, jeden člověk požár nepřežil.

Požár byl na tísňové lince pražských hasičů ohlášen krátce po 2. hodině ráno. Na místo postupně vyjelo sedm hasičských jednotek. Hořela garáž, která je součástí rodinného domu. Zplodiny hoření se dostaly prakticky do celého domu.

Více info Novinky.cz

Srážka aut uzavřela dálnici D2 u hranic se Slovenskem

Srážka nákladního auta a dodávky uzavřela u hranic se Slovenskem dálnici D2 ve směru na Brno. Nehoda je se zraněním, zasahují u ní záchranáři. Vyplývá to z informací policie a Národního dopravního informačního centra (NDIC).

Více info Novinky.cz

Potetovaný vrah, který se skrýval v Praze: Dostal doživotí za podřezání mladíka (†21)!

Ukrýval se v České republice i v Rumunsku. Před spravedlností však neunikl. Otec dvou dětí Shane O’Brien (31) z Anglie byl odsouzen za vraždu mladíka (†21), kterou spáchal před čtyřmi roky, k doživotnímu vězení.

Více info Blesk.cz

Karel Gott řešil finanční problémy: Dlužil 14 milionů a soudil se!

Tohle věděl jen málokdo! Karel Gott (†80) v posledních letech svého života řešil finanční problémy, což mu na zdraví nepřidalo. Ne že by neměl žádné peníze, ale úřady mu přišly na velké daňové nedoplatky. Celá kauza dokonce skončila u soudu.

A nešlo o malé peníze! „Můj účetní špatně zdanil mé zahraniční příjmy, a tak tam vznikl jistý nedoplatek. Šlo celkem o osm let,“ prohlásil zpěvák před lety. Podle informací deníku Aha! šlo o 14 200 000 korun. A to není zanedbatelná suma. Gotta její zaplacení dost bolelo a nenechal si to jen tak líbit. Záležitost dal k soudu. Jeho právník namítal, že úředníci při vyměřování doplatku pochybili, což nakonec Nejvyšší správní soud uznal. Stát pak Gottovi většinu peněz vrátil. Ale…

Více info Blesk.cz

 

Přejít nahoru