Švédsko: Téměř čtvrtina žen se bojí v noci opustit své domovy

Průzkum ukázal, že 15 procent obyvatel ve věku 16 a více let – v určitém období předchozího roku – se zdrželo opustit své domovy v noci ze strachu z napadení nebo vyhrožování. U žen to bylo téměř čtvrtina.

Od doby, kdy se jeho globalistický režim rozhodl přijmout obrovský počet migrantů ze třetího světa, se Švédsko stalo obzvláště pekelným místem pro život pro původní Evropany.

Sexuální násilí páchané na ženách, násilí ze zbraní, zločiny z nenávisti  proti bílým, nezaměstnanost, bombové útoky a požáry automobilů se od zahájení migrační krize v roce 2015 dramaticky zvýšily.

Před několika dny vládní průzkum odhalil, že 90 procent nově příchozích migrantů ve Švédsku je nezaměstnaných. Díky neomezené masové migraci ze třetího světa má nyní Švédsko jednu z nejvyšších mír nezaměstnanosti v celé Evropě – něco, co by bylo před lety nemyslitelné.

Násilí se zbraněmi prudce stoupá i ve Švédsku. V roce 2018 došlo v zemi k 20% nárůstu počtu obětí, které byly ošetřeny kvůli střelným ranám.

Veřejné knihovny, dříve klidné svatyně znalostí, se nyní staly žumpami pro sexuální obtěžování, obchodování s drogami a násilí.

Hřiště se stala nebezpečná pro švédské děti, kdyby si hrály samy bez dozoru. Video, které se nedávno objevilo, ukázalo, že skupina migrantů brutálně bije mladého švédského chlapce na školním hřišti. Nikdo nepřišel na pomoc. Běžný švédský tisk o tom ani neinformoval.

V loňském roce Švédsko zaznamenalo nárůst bomb a výbuchů o 45 procent.

Ale přinejmenším prodej pepřového spreje vzkvétá, protože ženy rychle nakupují sebeobranné spreje jako prostředek, jak se chránit před násilnými přistěhovalci.

(zdroj: prvnizpravy.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru