Nový portál Kimbino pomáhá šetřit peníze tisícům lidí – používáte ho i vy?

Největší finanční úspora se však neprojeví na oblečení či elektronice, ale především na běžných nákupech potravin a drogerie. Na ně totiž nejenže vyrážíme jednou nebo i několikrát za týden, ale navíc se bez nich jednoduše neobejdeme.

Nicméně i na těchto nákupech se dá podstatně ušetřit a webový portál Kimbino je toho jasným důkazem. Shromažďuje totiž akční letáky všech obchodních řetězců, které se pohybují na českém trhu, ať už se jedná o supermarkety, drogerie nebo obchody s módou. Touto cestou Kimbino zákazníkům umožňuje nákupy předem plánovat, a tak šetřit peníze skutečně při každé návštěvě obchodu. Jak to vypadá v praxi?

S portálem Kimbino si letáky můžete snadno porovnat

Prohlížení letáků online má oproti využívání těch tištěných jednu velkou výhodu – máte je k dispozici kdykoliv a kdekoliv, ať už zrovna jedete domů z práce, čekáte na autobus nebo popíjíte odpolední kávu. A jelikož Kimbino letáky drží hezky pohromadě, můžete si nabídky snadno porovnat a zjistit, kde zrovna nabízejí potraviny, které běžně nakupujete, za tu nejlepší cenu. Díky tomu se snadno rozhodnete, kam vyrazíte na nákup, a nebudete muset cestovat od jednoho obchodu k druhému.

Velkou výhodou také je, že Kimbino letáky vydává ještě před začátkem jejich platnosti, takže se vám nestane, že byste nakoupili zásobu rýže, mouky nebo toaletního papíru a pak zjistili, že je Lidl leták příští týden nabídne za mnohem výhodnější cenu. Akční ceny zboží si jednoduše pohlídáte, sepíšete nákupní seznam a můžete vyrazit do obchodu. Jen se seznamu opravdu držte a nenakupujte zbytečnosti, jinak by se vám mohlo stát, že byste uspořenou částku zase utratili, a tak přišli nejen o peníze, ale také o čas, který jste plánováním nákupů strávili.

Mobilní aplikace vás na nové letáky upozorní

Komu by se však chtělo každý den kontrolovat web a čekat, až vyjde nový leták? S Kimbinem nic takového naštěstí dělat nemusíte, a to díky mobilní aplikaci! Když si totiž vytvoříte uživatelský účet a přidáte si obchody, které vás zajímají, do seznamu oblíbených, vyskočí na vašem chytrém telefonu upozornění, kdykoliv vyjde nový leták či katalog kteréhokoliv z vašich oblíbených řetězců. Tímto způsobem si stoprocentně pojistíte, že už vám nikdy neunikne nový Kaufland leták a tím pádem ani jeho výhodné akce.

Přejít nahoru