Transgender lidé tvrdí, že homosexuálové jsou „transfobní“, proto snižují pohlavní styk s nimi

Pokud se zajímá o homosexuální muže nebo rovné ženy, mohla by se neustále přitahovat k jednotlivcům, kteří se o ni nebudou zajímat jen kvůli její vagíně.

Totéž platí pro transgender muže, kteří si ponechali své penisy. Pokud se jedná o lesbické ženy nebo rovné muže, budou tyto dvě demografie pravděpodobně odstraněny částmi těla. Musí to být bolestivé, obtížné a tragické místo. Řešení? Transphobie.

Mladá trans žena vzala nedávno na internet, aby zmařila svůj osud v tom, že nebyla schopna přilákat homosexuální lidi, navzdory jejímu mužskému vzhledu. Odezva byla docela zděšená, že žena, která přešla na muže, ale přesto si zachovala její vagínu, by mohla zahanbit muže za to, že mají rádi muže a nelíbí se jim.

Otázka zní: Je to transfóbické, aby homosexuální muž nechtěl intimitu s transgenderovou osobou s ženským tělem, nebo je to homofobní pro transgenderovou osobu s ženským tělem, aby si myslel, že by s ním gay měl být intimní?

Abychom mohli odpovědět na otázku, musíme nejprve posoudit slovíčka. Jak jsme se sem dostali? Jediným způsobem, jak by bylo možné si myslet, že homosexuálové jsou transfobobní, protože nechtějí být romanticky spojeni s lidmi, kteří mají ženské reprodukční orgány. Pokud homosexualita znamená přitažlivost stejného pohlaví a ne přitahování stejného pohlaví. Také by muselo být konečně určeno, že pohlaví a pohlaví jsou oddělené entity.

Homosexualita již dlouho znamenala sexuální orientaci, kdy je člověk přitahován k ostatním svým vlastním sexem. Přesto, že levicoví teoretici rozdělili biologický sex a pohlaví, existuje v transgenderové ideologii tato myšlenka, že homosexualita by měla znamenat „přitahování k lidem vašeho vlastního pohlaví“. Realita je však jiná. Zatímco homosexuální muži přitahující biologický sex tak by byli přitahováni k jiným mužům, novou myšlenkou je, že by je měli přitahovat také trans ženy, které mají údajně mužského pohlaví, ale pohlaví mají ženské.

Je těžké si představit, že hnutí LGBT by mělo zaujmout pozici, ve které je přijatelné posuzovat ostatní na základě jejich sexuálních preferencí. V tomto případě se homosexuální muži stydí za své sexuální preference, protože jim bylo řečeno, že jejich preference nejsou inkluzivní a že tento nedostatek inkluzivity představuje předpojatost, předsudek, kterou je třeba překonat.

Samotným základem hnutí za práva homosexuálů však bylo, že sexuální preference je osobní záležitostí, kterou nenaplňuje přání a očekáváním nikoho jiného. Myšlenkou by bylo, že jsme všichni tak krásní, že se nemusíme měnit tak, aby jsme vyhovovaly ostatním, nebo se chovat určitým způsobem, aby jsme se vešli do společnosti.

Říct homosexuálním mužům a lesbickým ženám, že jejich sexuální preference, které v oblasti společenské přijatelnosti byly tak těžké, jsou transfóbní, protože nezahrnují všechna pohlaví, je bastardizací původního hnutí. Jak jsme pochodovali za práva homosexuálů a legalizovali manželství homosexuálů jen proto, abychom se dostali do bodu, kdy se někteří spojeni s hnutím za práva homosexuálů domnívají, že muži, kteří jsou striktně v jiných mužích, jsou homofobní pro nemilující ženy?

Je opravdu špatné, že předmět touhy této osoby nikdy nebude chtít zpátky, ne kvůli něčemu, co se může změnit, ale právě kvůli těm věcem, které on a ona nemohou.

Trans ženy nejsou prvními, kdo tvrdí, že homosexualita mezi lidmi, kteří nejsou trans, je transfobobní. Některé vysoce profilové trans ženy tvrdí, že jsou lesbičky a lesby hanby a démonů za to, že nechtěly být s osobami s mužským tělem. Mistr trans-cyklistka Rachel McKinnonová, který nazval ženské konkurenty „poraženými“, tvrdí, že „genitální preference“ jsou „transfobobní“.

Pokud přijmeme, že gender a sex jsou diametrálně protichůdné koncepty, je možné si představit, že homosexualita by měla znamenat přitažlivost stejného pohlaví namísto přitahování stejného pohlaví.

Navíc je součástí hnutí, které nás odděluje od reality našich těl. Pokud, jak tvrdí McKinnonová, jedinou morálně přijatelnou sexuální orientací mohl (a skutečně musí) najít někoho sexuálně přitažlivého – pak je jednotlivec zbaven svého sexuálního odhodlání. Je to opravdu taková kultura, ve které chceme žít?

Pokud bychom tento koncept rozvinuli do jeho logického závěru, lidé by najednou byli v situaci, kdy byli nuceni vyhlásit přitažlivost pro ty, kterým se říká, že jsou přitahováni, na rozdíl od těch, ke kterým jsou skutečně přitahováni. Jaké další vlastnosti by kromě genitálií nebyly předmětem debaty? A v době, kdy fetišové a kinkové dělají svůj debut jako společensky přijatelné, byli by tito lidé, kteří jsou pouze do určitých zalomení a podobně, také hanebni za to, že nepřijímají ostatní?

Dostali jsme se do bodu, kdy se samotné sexuální osvobození stalo autoritářskou schránkou. Už není přijatelné osvobodit se od očekávání společnosti, musíme se nyní osvobodit od svých vlastních tužeb.

(Thefederalist, foto: Pixabay)

Přejít nahoru